2777
2789
عنوان

بارداری😂

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهداشت باید بری وگرنه برایه زایمان ازتون سخت میگیرن چون باید کارت بهداشت داشته باشی و اون شمارو بفرس ...

واقعا ؟ دکترم بهم چیزی نگفته . مرسی که گفتی یه سر تا خانه بهداشت میرم فردا .

واقعا ؟ دکترم بهم چیزی نگفته . مرسی که گفتی یه سر تا خانه بهداشت میرم فردا .

اره عزیزم برو حتما باید تشکیل پرونده ی بارداری داشته باشی تا برایه بچه واکسن بزنن و خودتونو بفرستن برایه واکسن کزاز و اینا

منم همینو فکر میکردم سر اولی تا ۸ ماه معلوم نبود باردارم ولی الان ۱ ماهه باردارم شکم دارم

چون عزیزم عضله هایه شکمت وا رفته و قبلش خودت شکم داشتی من اولین شکممه اصلاااا مشخص نیست

اره عزیزم برو حتما باید تشکیل پرونده ی بارداری داشته باشی تا برایه بچه واکسن بزنن و خودتونو بفرستن ب ...

بازم ممنون که گفتی . چون هنوز به خانواده ها خبر ندادم باردارم کسی نیست راهنماییم کنه . دکترا هم که میدونی فقط به فکر پول هستن .

بازم ممنون که گفتی . چون هنوز به خانواده ها خبر ندادم باردارم کسی نیست راهنماییم کنه . دکترا هم که م ...

فداتشم اره دکترا فقط دنبال پولن ولی اگر بری بهداشت کلاس زایمان رایگان براتون میزارن چندتا ازمایش رایگان براتون انجام میدن و بهتون دفترچه ی مراقبت میدن خودشون باهات تماس میگیرن میفرستنت سونوگرافی وضعیت جنینو یادداشت میکنن و معاینه دارن برایه زایمان سزارین و طبیعی کلی بهتون ویتامین میدن و به طور رایگان صدا قلب نینیو گوش میدی 

فداتشم اره دکترا فقط دنبال پولن ولی اگر بری بهداشت کلاس زایمان رایگان براتون میزارن چندتا ازمایش رای ...

وای چقدر عالی . از این پستت اسکرین شات گرفتم یادم بمونه چه خدماتی ارائه میدن . همین صبح میرم

والا دلم کله پاچه میخوهد وآب آبگوشت.به زور میتونم یه کفگیر غذا بخورم.ازهمه بوها بدم میاد مخصوصا پیاز ...

حتما خودتون یا همسرتون از پیازداغ بدتون میاد من همسرم از بویه برنج ایرانی بدش میومد و نمیخورد و منم اینطور بودم کلا تا میخوردم بالا میاوردم و همششش عاشق لیمو سنگی و ترشک و لواشک بودم فوق العاده خیار میخوردم و از گل محمدیم حالم بهم میخورد فقط لیمو بو میکردم