2777
2789

چون روزانه بهداشت آوردم ولی ثبت نام نمیخوام بکنم 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

نمیدونی تا کی مهلت ثبت نام؟

هنوز شروع نشده برا روزانه 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ذخیرم تو حضوری رفتی دانشگاه یا از همون سایت اعلام امادگی کردی؟

رفتم دانشگاه گفتن نیازی نبود بیای فقط برو تو سایت اعلام آمادگی کن

حتما قبول میشی ذخیره با هر ردیفی که باشی قبولی

خدا از دهنت بشنو 

منم ذخیرم تو حضوری رفتی دانشگاه یا از همون سایت اعلام امادگی کردی؟

بعدشگفتن پارسال ظرفیت ۳۰نفر بود ۶۰  ۷۰ نفر قبول کردن و ۴۰تا ذخیره قبول کردن 

همین دیگ کاری نکردی اونجا؟من شهر دیگس دانشگام نمیدونم پاشم برم تا اونجا تاثیری داره یانه

شهریه رو پرسیدم گفتن ۱۲الی ۱۵تومنه هر ترم خوابگاه رو سوال کردم گفتن ۴نفره ۴.۵ترمی ۶ نفره ۳.۵ ترمی ۸ نفره رو هم گفتن ولی یادم نیست فکر کنم ۳تومن ۸ نفره 

همین دیگ کاری نکردی اونجا؟من شهر دیگس دانشگام نمیدونم پاشم برم تا اونجا تاثیری داره یانه

گفتن خودمون باید غذا درست کنیم خوابگاه غذا نمیده 

من ذخیره ۳۰م نمیدونم بشه یا ن🤦🏻‍♀️

روزانه چیزی قبول نشدی ؟ثبت نام نمیکنی روزانه ؟ میگن همه ذخیره ها قبولن خداکنه راست باشه 

شهریه رو پرسیدم گفتن ۱۲الی ۱۵تومنه هر ترم خوابگاه رو سوال کردم گفتن ۴نفره ۴.۵ترمی ۶ نفره ۳.۵ ترمی ۸ ...

ینی خوابگاه خودشون معرفی میکنن بهمون

چ گرونن خوابگاها🤦🏻‍♀️😑

اگ میتونی بگو کدوم شهره دانشگات میخام ببینم شهریه منم این حدودی میشه یا بیشتر