سوگیی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 968 عنوان علوم تربیتی 1052 بازدید | 47 پست علوم تربیتی خوبه به نظرتون؟من علوم تربیتی دانشگاه چمران اهواز قبول شدم ولی خیلی دو دلم که نکنه نتونم معلم بشم 1403/07/22 | 10:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۹۹۰ عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 4532 خیلی خوبه تا ۴ سال دیگه خدا میدونه ولی توکل به خدا اگر علاقه مند هستید به این رشته بخونید سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
baran1402baran عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 2872 من مقطع لیسانسم علوم تربیتی خوندم، گرایش های مختلفی داره من تکنولوژی آموزشی بود . راضیم از رشته م، متنوع بود درس های مختلفی داشتیم از روانشناسی تا عکاسی و..خیلی از دوستانم مرتبط با رشته معلم شدن توی مدارس ولی من معلم زبان هستم .من راضی بودم حقیقتش.
felora78sss عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 5481 اگه دانشگاه روزانه هست که خیلی عالیه بعدا میتونی تو آزمون استخدامی شرکت کنی
نعناخانوووم عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 51 بخون یکسال فرهنگیان بیار خو دیگه نمیشه کسی ک امسال روزانه قبول بشه حق شرکت تو کنکور ۴۰۴ندارهمتاسفانه
کیمیاکیمولی عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 1639 دیگه نمیشه کسی ک امسال روزانه قبول بشه حق شرکت تو کنکور ۴۰۴ندارهمتاسفانه سنت چنده
نعناخانوووم عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 51 من مقطع لیسانسم علوم تربیتی خوندم، گرایش های مختلفی داره من تکنولوژی آموزشی بود . راضیم از رشته م، م ... واقعا یعنی شما راضی هستید چه خوبمن خودمم همین رشته قبول شدم حقیقتا همه بد میگن درموردشک آینده ای نداره و...
سوگیی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 968 من مقطع لیسانسم علوم تربیتی خوندم، گرایش های مختلفی داره من تکنولوژی آموزشی بود . راضیم از رشته م، م ... ازمون استخدامی دارین؟بدون ازمون استخدامی هم میتونم معلم بشم؟
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48746 رشتهی خوبیهدانشگاه بسیار خوب و معتبری هم قبول شدیشما فعلا تمرکزت رو دوره ۴ ساله کارشناسی باشه عزیزم آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
lilin01 عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1592 اگه دانشگاه روزانه هست که خیلی عالیه بعدا میتونی تو آزمون استخدامی شرکت کنی پیامنور و ازاد چی؟ 🖤
سوگیی مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 968 اگه دانشگاه روزانه هست که خیلی عالیه بعدا میتونی تو آزمون استخدامی شرکت کنی اره روزانه هست