2777
2789
چه خوب. انشاءالله موفق باشیدمیشه یکم از رشتتون و مزایا و معایبش بگید

رشته ام راستش خوبه 

من راضیم درسای مثل روانشناسی عمومی و تربیتی و رشد و اینا داریم بیشتر مطالب حفظ کردنی 

ریاضی اینا خیلی کم داریم 

و اینکه شغل هست برای این رشته 

من خودم با اینکه ترم ۳ هستم معلم خصوصی شدم برای کلاس اول 

کلا به نظرم رشته خوبیه و ارزش داره بیاین 

ازمون استخدامی دارین؟بدون ازمون استخدامی هم میتونم معلم بشم؟

من معلم زبان شدم که در مدارس نیست عزیزم ، کلا شرایط انتخابش با آزمون های رسمی استخدامی نیست.یکسزی شرایط خودشون را داشتن.

ولی از دوستانم یکسری با آزمون های استخدامی بود معلم مدرسه شدن، بعضی ها رفتن معلم غیرانتفاعی شدن که آزمون استخدامی  ندادن بیشتر رزومه بود و البته پارتی داشتن، گرچه معلم غیرانتفاعی حقوق خیلی زیادی هم ندارد ظاهرا، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگید جو کلاسا و دخترای کلاس چجورین؟پسر هم هست؟

جو کلاس که خب بستگی به بچه های کلاس داره و همه جا یکسان نیست 

ولی تعداد پسرا توی این رشته نسبتا کمه 

من که پارسال اومدم دانشگاه توی کلاسمون ۵۸ تا دختر و ۲ تا مسر هستن 😂❤️

میتونم بدون ازمون استخدامی برم معلم بشم؟میگن آزمون استخدامی سخته

یا باید تربیت معلم باشین که دیگه آزمون ندارید یا غیرانتفاعی برید که استخدام مثل مدرسه نیست و مزایایش کمتره.

آزمونش سخته ولی باورمیکنی خیلی ها گ در دوران لیسانس درس نخون بودن ، ب شدت خوندن و بعد قبول شدن البته در گزینش هم قبول شدن. اگه علاقه مندید نترسید بخونید .

رشته ام راستش خوبه من راضیم درسای مثل روانشناسی عمومی و تربیتی و رشد و اینا داریم بیشتر مطالب حفظ کر ...

عه چه خوب موفق باشید 

یکی پیدا شد که یکم امیدواری بده

مرسی واقعا. خدا بهترینا رو نصیبتون کنه 🌹 

دقیقا به خاطر همین هم نمیتونم پشت کنکور بمونم

اره شرایط خیلی سخته مایی ک روزانه قبول شدیم 

چه بریم برا ثبت نام چه نریم محرومیم از کنکور دادن

من خودم حقیقتا اصلا این رشته رو دوست ندارم

اما خب مجبورم کاری نمیشه کرد

انشاءالله شماهم موفق باشید و به آرزوهاتون برسید🌹

🧡🌹بعد یه سوال لیسانس رو ک گرفتید بلافاصله آزمون استخدامی باید بدییعنی من از یکی شنیدم گفتن خود دان ...

حقیقتش من هرکدام از دوستان معلم مدرسه شدن با آزمون استخدامی رفتن یعنی درسشون تموم ش بعد موعد آزمون که شد آزمون دادن قبول شدن از گزینش هم قبولی گرفتن، بعد معلم مدرسه شدن. یکسری معلم ابتدایی شدن ،یکسری راهنمایی، از مقاطع بقیه هم حقیقتش اطلاعی ندارم ولی فقط معلم ابتدایی نبودن،مقاطع بالاتر هم بودن.

من ی مقطع برای حدودا یکسال توی ی ارگان  معلم روانشناسی  هم بودم ،البته قراردادی بود و چون توی رشته ما واحد‌های مختلفی از روانشناسی داشتیم برام سخت نبود، 

یکسری ی از بچه ها دنبال طراحی کتاب کودک هم رفتن تهران نمایشگاه گذاشتن حتی البته ازش اطلاع زیادی  ندارم واقعیتش‌. یکسری ها تا دکترا ادامه دادن استاد دانشگاه شدن.

معلم پیش دبستانی و مهدکودک هم شدن. 

بعضی ها در یکسری ارگان ها دارن به عنوان معلم آموزش معلم پیش دبستانی میدن.  اینها را من در جریانم گلم 

🌺♥️