2777
2789
عنوان

بوی خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11324 بازدید | 305 پست
قبوبل کنید جامعه خراب شده تمام بدبختی هااز اینستا اینجور آشغالها شروع شدند دخترت چند سالشه

من چکار کنم؟

من دارم باهاش زیر یه سقف زندگی میکنم ولی به روش نیاوردم تا مدرک بگیرم

زمانی که رفت خونه کسی با مامور برم تو خونه

که بی برو برگشت حکم طلاق صادر بشه

ولی دلم میسوزه واسه خودم

واسه این زندگی که ساختم 

14 سالشه دخترم

14 سالشه شاغل هستمولی میترسم از جدایی میترسماز صفر شر.وع کردناینکه بخام یکی یکی واسه همه توضیح بدم چ ...

چی بگم خواهر آره اونا هرزگی می کنند خجالتش ما باید بکشیم باعث بدبختی من مادرم بود باورت میشه التماسش کردم گفتم بذار می مونم پیشت پدرم که مرد احساس می کرد یه بار سنگین هستیم روی دوشش من پدرم حقوق داشت خونه از خودمون داشتیم اما مادرم نمی دونم چرا  اینکار در حقم کرد دلم نمیاد نفرینش کنم اما در حقم بد کرد بد دختر ت گناه داره وقتی دخترت خونه نیست بهش بگو چرا اینکار کرده یک بار دیگه؟! از من دوتا گوشی داره یه ساده یه لمسی لمسی سر کار نمی بره فکر می کنه من رمزش بلد نیستم پیام که داده فیلم های که فرستاده دیدم نمی تونم حتی بهش بگم چرا اخه چرا منکه با همه چیز تو ساختم من که از خودم گذشتم چرا 😭چون کاری از دستم بر نمیاد مجبورم فقط سکوت کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چکار کنم؟من دارم باهاش زیر یه سقف زندگی میکنم ولی به روش نیاوردم تا مدرک بگیرمزمانی که رفت خونه ک ...

ع یزم دخترت گناه داره اون چه گناهی کرده حضانت دخترت می گیری ازش ؟

چی بگم خواهر آره اونا هرزگی می کنند خجالتش ما باید بکشیم باعث بدبختی من مادرم بود باورت میشه التماسش ...

وای وای حالتو درک میکنم 

کسی که خیانت دیده میفهمه چی میگی

یعنی رو اره نشستیم نه میتونیم عقب بریم نه جلو

اگه شرایطشو داری جدا شو با مادرت زندگی کن

من خودمو میشناسم اگه باهاش زندگی کنم مرگ رو خریدم چون ادم حساسی هستم و نابود میشم 

هرچند الانشم مرده متحرکم

ع یزم دخترت گناه داره اون چه گناهی کرده حضانت دخترت می گیری ازش ؟

دخترم بزرگ شده باباشم دوست داره 

وقتی کثافت کاریش رو بشه معلومه که با من میمونه

نوشتن اینا برام راحت نیستا 

قلبم طوری میزنه انگار لباسم تکون میخوره  

وای وای حالتو درک میکنم کسی که خیانت دیده میفهمه چی میگییعنی رو اره نشستیم نه میتونیم عقب بریم نه جل ...

مادر من ایجوری نیست که بخواد حمایت کنه یا اجازه بده پیشش زندگی کنم آدم بی دست پای نیستم می تونم خودم تنها زندگی کنم اما این اجازه ندارم که تنها زندگی کنم یا طلاق بگیرم فقط نگاهم به خدا هست خواست خدا چی باشه برام 

عزیزم امیدوارم هر چه زود تر از ازاین بلاتکلیفی در بیاید انشاالله هر چی خیر خداست همون برات رقم بخوره معلوم زن قوی هستی انشالله موفق باشید 🌷🌷

دخترم بزرگ شده باباشم دوست داره وقتی کثافت کاریش رو بشه معلومه که با من میمونهنوشتن اینا برام راحت ن ...

میدونم درکت میکنم من خودم مادرم میدونم چی می کشی سخت سخت تر از اون چیزی که حتی فکرش می کنیم امیدوارم خواست دلت با خواست خدا یکی بشه

مادر من ایجوری نیست که بخواد حمایت کنه یا اجازه بده پیشش زندگی کنم آدم بی دست پای نیستم می تونم خودم ...

خدا کمکمون کنه 

به فکر یه شغل باش که بتونی لااقل از پس مخارجت بر بیای اگه جدا شدی

خدا کمکمون کنه به فکر یه شغل باش که بتونی لااقل از پس مخارجت بر بیای اگه جدا شدی

ای خواهر به زور میرم سراغ پسرم از مدرسه بیارمش اجازه نمیده برم بیرون چه برسه به سر کار رفتند !!!

خدا به دلت صبر بده

قبلا که شک کرده بودم اینجا به همه میگفتم دعام کنید اشتباه کرده باشم دوسش داشتم

حالا نمیتونم بگم دعام کنید چون پاشو فراتر گذاشته و دنبال هرزگی رفته 

میخام از ته دلتون بگید رسوا بشه من با سر بلندی جا بشم چون عمرم رو تو زندگیش گذاشتم

بمیرم واسه تنهاییت

خدانکنه بین همیشه بد از بدتر هم هست به خداوندی خدا اگه زندگیم برات تعریف کنم همین الان سجده شکر به جا میاری در حالی خودت خیانت دیدی ومی دونی دردی از خیانت بالا تر نیست اما همیشه بد از بد تر هم هست من همه جورش کشیدم من مثل یک بچه یک سال زندگی کردم دیدید بچه یک ساله هیچ چیز دست خودش نیست و بقیه یا همون مادر پدرش براش تصمیم می گیرند من همون جوری هستم فقط باید زندگی کنم حق هیچ نظری هم ندارم بدم برام دعا کن خیلی به دعاتون محتاجم