2777
2789
عنوان

شوهرم😩😔

783 بازدید | 33 پست

بچه ها من باردارم سه ماهمه دوهفتس قراره شوهرم منو ببره بزاره خونه مادرم هی امروز فردا میکنه که کارا تموم نشدن قرار بود یکی دوروز اینده ببره که مامانش فهمیدو گفت اخرهفته مهمونی دارم باشید منم گفتم ممنونم از محبتتون اما نمیشه تاالان اینجا بودم حالا میخام برم شهرستان دیگه خونه خودم و پیش خونوادم خونه خودمم تو شهرستان خونوادمه حالا شوهرم دیشب برداشته میگه رفتنمون به مشکل خورده میوفته هفته اینده گفتم چه مشکلی بهونه کرده پول ندارم تایکم کار کنم پول دستم بیاد بریم منم هفته اینده غربالگری اولو دارم میگه اینجا بده اعصابم خرابه واقعا دیشب کلی گریه کردم اقا برا خودش راحت خوابیده بود منم الان باهاش قهرم به نظرتون چکار کنم میدونم به خاطر مهمونی مادرشه 😔من هفت ماهه خونوادمو ندیدم و این هرروز پیش خونوادشه خومنم دلم تنگه برا خونوادم

به نظرم ایرادی نداره یک هفته هم تحنل کنی غربالگری هم اونجا هست میتونی بری 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری

حالا توکه بعده این مدت میخای بری با ناراحتی نرو

بزار هفته آینده ببردت عزیزم

تو زندگی باید این چیزارو تحمل کرد

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
چاره ایی نیست جز تحملهفت ماه تحمل کردی یه هفته هم روش با گریه فقط خودت و بچت اذیت میکنی

هی میندازه عقب من میدونم هفته اینده هم بهونه جدید تازایمان منو نگه میداره پیش مامانجونش بابام زنگ زده بود بهم از دلتنگی گریش گرفت 🥲😔

گفتی خونه خودت شهرستانه پس چرا خونه خودتون نیستین ؟ موندین خونه مادرشوهر هفت ماه؟

به خاطر کار شوهرم اینجا بود ازجایی که مادرشوهرم خیلی پرش میکنه درنبود من منم اومدم اینجا

هی میندازه عقب من میدونم هفته اینده هم بهونه جدید تازایمان منو نگه میداره پیش مامانجونش بابام زنگ زد ...

🥺🥺🥺🥺 درکت میکنم شوهر منم تو این چیزا خودخواه ولی من رو نمیدم بش

حق داریحالا توکه بعده این مدت میخای بری با ناراحتی نروبزار هفته آینده ببردت عزیزمتو زندگی باید این چ ...

اخه ازمایش غربالگریم دارم بخوام اینجا بدم دوباره موندگار میشم چود جواب ازمایشش بعد چهار پنج روز میاد

هفت ماه تحمل کردی ی هفته م روش . مهمونی هم باش بعد برو. به خودت الکی استرس و انرژی منفی وارد نکن نی ...

چون دلیلش مهمونی مادرشه و بهونه پول میکنه واقعانمیخوام به اون مهمونی برم این چندهفته رو زهرمارم کردن مادرشوهرم اینا

اخه ازمایش غربالگریم دارم بخوام اینجا بدم دوباره موندگار میشم چود جواب ازمایشش بعد چهار پنج روز میاد

من چند روز پیشازمایش دادم 

اشکالنداره امروز برو ازمایشتو بده شنبه ب امید خدا برو خونه پدرت

طبق تجربه ای ک دارم میگم با ناراحتی نرو

بنظرم سیاست زنونه خرج بده یخرده 

متاسفانه تو زندگی سیاسا نداشته باشی کلات پس معرکس

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم