2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغل دولتی چرا ؟؟ شوهر من شغل دولتی داره حقوقش هم بالاست ، جایگاه خیلی خوبی هم داره ، اما تمام زندگیمون روی شغلای ازادی میچرخه ، شغل ازاد هم داره ، چیه دولتی وقتت دست خودت نیست پر از مسئولیت

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
شغل آزاد به نظرم یه روز خوبه یه روز بد و ثابت نیست شغل دولتی همیشه ثابته و خیالت راحته

آره همیشه باید هشتت گرو نهت باشع

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من از شروط ازدواجم کارمند نبودن و آزاد بودن شغل بود

درحالی‌که خودم اون زمان برای بخش خصوصی کار می‌کردم و الانم بخش دولتی

اگه کارمند میخوای از بخش خصوصی بردار، دولتی حقوق نمیدن که

من تو بحران افتادم این ۳-۴ ماه وگرنه تغییر شغل میدادم باز میرفتم خصوصی

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
صبور باش همینو نگو شغل دولتی فقط بگ‌و خدایا خیر برام پیش بیار همیشه دعات همین باشه

آخه یه چیزیم که هست 

وقتی خواستگار شغل آزاد داره 

مامانم دعوا راه میندازه که این چیه میخواد بیاد خونمون همیشم میگه صبر کن صبر کن 

اگه بدبخت شدی تقصیر خودته صبر نکردی 

آخه چقدر صبر کنم ۲۵ سالم شده 

نمی‌دونم واقعا باید چکار کنم 

خدایا مرسی ♥️

برای ازدواج موفقت دعا میکنن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من از شروط ازدواجم کارمند نبودن و آزاد بودن شغل بوددرحالی‌که خودم اون زمان برای بخش خصوصی کار می‌کرد ...

آخه اطرافیان ما و خود پدرم 

همه کارمندن و شکر خدا وضع مالی خوبی هم دارن 

فقط یکفنر از فامیلا آزاد هست 

که از لحاظ مالی هیچ رشدی نداشته 

میترسم منم با آزاد ازدواج کنم شرایطم مثل اون بد بشه 

خدایا مرسی ♥️