2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 6581 بازدید | 927 پست
شایدم شما درست میگی ولی چون عجیب بود من باور نکردم باشه عزیزم بیخیال من باید کلا نظر نمیدادم🌷

نه گلم همش از فضای مجازیه.انقدر بی اعتمادی.ولی هروقت دوس داشتی میتونیم همو از نزدیک ببینیم.میتونیم گروهی بریم بیرون که مشکوک هم نشی بهم.من همه چیم تو سایت روئه.اگر نبود وزنمو نمیگفتم گلم.دیگه با اون وزن رنگ چشم مهم نیس.به هرحال دوس ندارم با هم قهر باشیم یا حرف نزنیم.بازم اگر دیدی دلت نمیخواد با من صخبت کنی بگو که کاربریتو تو ذهنم نگه دارم که یه وقت تو یه تاپیک دیگه همکلام نشبم.ولی من اینطوری دوس ندارم.باز هرچی توراحتی

دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زدو بعد پشیمان نشد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه گلم همش از فضای مجازیه.انقدر بی اعتمادی.ولی هروقت دوس داشتی میتونیم همو از نزدیک ببینیم.میتونیم گ ...

نه عزیزم شما مشخصه واقعا خانومی منم از بس کاربر دیدم بی بی چک فتو شاپ میکنن و هزارتا چیز دیگه برام قابل باور نبود کسی چشاش رنگی باشه و لنز بزاره و مردمک چشمم ندیدم انقد بزرگ واسه همون گفتم

بهتره کلا پرونده امشب و ببندیم چون کسی مقصر نیست ❤🌷 منم واقعا خصومتی ندارم با کسی فقط یکم رکم 

ثمثام و بقیع بهم رای ندادین ها این همه عکس گذاشتم و جیک جیک کردم و دعوا😂 تازه ساندویچام خیلی هنری ...

الان رأي ميدم 😆😁😁

لبخند بزن گاه قوسي كوچك ميتواند معماري بنائي را نجات دهد   
نه عزیزم شما مشخصه واقعا خانومی منم از بس کاربر دیدم بی بی چک فتو شاپ میکنن و هزارتا چیز دیگه برام ق ...

عزیزم لطف داری.ولی اونم که بیبی چکشو فتوشاپ میکنه شاید یه ارزویی داره.نمیدونم شاید خیلی کمبود داره.من اصلا کلا از بغلش رد میشم هیچی نمیگم.اخه اصلا کی‌گفته همین دنیاییکه توشیم واقعیه.همش موقتیه و شایدیه خواب.حضرت علی میگه الناس نیام فعذا ماتوا انتبهوا.مردم در خوابند هنگامیکه میمیرند بیدار میشوند.چیه این دنیا جدیه که انقدر جدیش بگیریم.دیگه اینجا که مجازیه.چه فرقی داره کی راست میگه کی دروغ.خودتو اذیت نکن.اوناییم که حتی تومجازی دروغ میگن ببین چقدر تنهان یا چقدر unsecureهستن که دروغ میگن.گناه دارن اصلا .بیخیال خوشگلم.

دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زدو بعد پشیمان نشد