2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 6581 بازدید | 927 پست
والا چشمات قشنگ میبینه که منو با بازیگر مقایسه کردی عزیزم.ولی این بازیگره نازتره صورتش هم یکم لاغرتر ...

شكسته نفسي نكن 

اينا كلي گريم و ايناس تازه

اسممو گذاشتم تك شاخ كوچولو چون از بچگي عاشق اسب تك شاخ 🦄 بودم...هميشه بهم انرژي مثبت ميده و سنبل ارزوهام🦄💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لطف داری بهار جون.نه عزیزم دیگه در این حد خودمو مسخره نمیکنم.راستش دقیقا به خاطر همینه هیچوقت نه عکس ...

سخت نگير عزيزم ،اينجا فضاي مجازي با تعداد خيلي زيادي كاربر ،پيش مياد نبايد خودت رو اذيت كني عزيزم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
در چهره خوبت شکی نیست ولی من اینو لنز میبینم چون عکسای زیادی با لنز ازات دیدم اینم مردمکش طبیعی نیست ...

عزیزم گلم خانوم خوشگل،من این رنگو سبز و طوسی میبینم.و گفتم یه ذره هم ابی دارم ولی با لباس ابی مشخص میشه.ولی من عاشق ابی تیره ام و مشکی و همیشه هم واسش لنز سرمه ای میذارم با موی مشکی و پوست سفید و رژ قرمز.اگر بخوام خیلی بترکونم. رنگ چشم خودمو خیلی دوس ندارم چون بیحالم باهاش.البته همسرم هم میگه لنز نذار چشم خودت خوبه.ولی سلیقس دیگه.من خودم یه جور دیگه دوس دارم.

دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زدو بعد پشیمان نشد
عزیزم گلم خانوم خوشگل،من این رنگو سبز و طوسی میبینم.و گفتم یه ذره هم ابی دارم ولی با لباس ابی مشخص م ...

شایدم شما درست میگی ولی چون عجیب بود من باور نکردم

باشه عزیزم بیخیال من باید کلا نظر نمیدادم🌷

سمیرا و فاطیما و مونا و سیبل و بقیه 

خیلی خوشگلید.

همیشه دلتون شاد و لبتون خندون باشه

💖💖💖

👈گاهی خــــــــــــــــــدا آنقدر صدایت را دوست دارد،که سکوت میکند تا تو‌بارها بگویی خــــــدای مــن...👉