2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 6581 بازدید | 927 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نقطه ضعفمه.هی میخوام همه باهام دوس باشن بدبختی.اخرشم نمیشه.همیشه عده ای هستن که دوست دارن عده ای هم ...

من به شخصه کمتر زیبایی و دیدم که به خودش مغرور نباشه و با همه صمیمی برخورد کنه، فکر میکنم شما جزء اون دسته افراد محترم باشید .. براتون احترام قائلم   

نقطه ضعفمه.هی میخوام همه باهام دوس باشن بدبختی.اخرشم نمیشه.همیشه عده ای هستن که دوست دارن عده ای هم ...

واسه همه صدق ميكنه عزيزم 

شما نميتوني همه رو از خودت راضي نگه داري ،همين كه خودت از خودت راضي باشي و خودت رو قبول داشته باشي كافيه 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
واسه همه صدق ميكنه عزيزم  شما نميتوني همه رو از خودت راضي نگه داري ،همين كه خودت از خودت راضي ...

امضات 👍👍👍👍👍💖💖

👈گاهی خــــــــــــــــــدا آنقدر صدایت را دوست دارد،که سکوت میکند تا تو‌بارها بگویی خــــــدای مــن...👉
میگم شما درست میگی کاملا ممنون اگه دیگه تو تاپیکای من پست نزارین

حتما دیگه در هیچ کدوم ازتاپیکاتون نمیام ولی اینجا رو جواب دوستانو میدم چون تهمت بهم زده شدو الان سوال میپرسن یه جورایی مجبورم همینجا جواب بدم.ولی دیگه توی تاپیکای دیگتون نمیام.منم ممنون میشم عکسی که سیو کردید رو پاک کنید .البته خیلی هم مهم نیست.ولی خب حس امنیتش بیشتره.

دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زدو بعد پشیمان نشد
نی نی یار فرموندن درسته  من فقط از یه تک چشم برا اثبات عکس گرفتم لطفا تو تاپیکام نیا دیگه اوی ...

من  مشتاقت نیستم فقط اومدم عکس بقیرو  ببینم اتفاقا هرجا میبینمت ازون تاپیک میام بیرون چون نمیخوام با امثالی مثه تو همکلامشم هرکاریم دلت میخواد بکن اسکرین بگیر واسه هرکی دوس داری بفرست دیگه همه شناختنت تو به ما گفتی معلوم الحال وکلی توهین دیگه ولی من به تو توهینی نکردم فقط حقیقتو گفتم اتفاقا دلم میخواد اسکرین بگیری واسه نی نی یار بفرستی صبح حتما اینکارو بکن 

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤

آخرشم معلوم شد حق با كي بوده 😂

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
واسه همه صدق ميكنه عزيزم  شما نميتوني همه رو از خودت راضي نگه داري ،همين كه خودت از خودت راضي ...

اره راست میگی.قبول دارم.ولی اخه تهمت رو عمومی میزنن اینجوری نبوده که فقط یه نفر بگه.بعد من سکوت کنم.چون عمومی میگن من بخاطر دوستای دیگم و به احترام اونا توضیح میدم.ولی حق با شماست

دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زدو بعد پشیمان نشد

مونا هركي بات مخالفت ميكنه فقط يه دليل داره به اسم حسودي 😊

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ