2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 6581 بازدید | 927 پست
خانم محترم همسرم سرما خورده .حالش خوب نیس.به زور خوابش برده.من الان نمیتونم ازاتاق برم بیرون.بعد فرم ...

میگم شما درست میگی کاملا

ممنون اگه دیگه تو تاپیکای من پست نزارین

مونا بيخيال لطفا 🌹

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب در مورد مونا اشتباه فکر میکنی شاید یه جایی لازم بوده اسکرین بزاره الان لیلا مامان بهراد هم کلی اس ...

اره درست میگی

نباید دخالت میکردم

بارداری باعث بی خوابیم شده...و زود عصبی میشم

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕

قشنگي ، خانمي ، عكستو تا دير نشده پاك كن

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

خانم محترم همسرم سرما خورده .حالش خوب نیس.به زور خوابش برده.من الان نمیتونم ازاتاق برم بیرون.بعد فرم ...

یه عکس ساده و بدون آرایش اگر از قبل داری بذار اگه حرفای بقیه مهمه برات اگرم که نه راحت بخوابو اعصاب خودتو خورد نکن عزیزم

اون کاربریت چی شد پس !!؟

اون کاربریمم گوشیم سوخته بود ایمیبمم نداشتم امروز که رفتم از گوشیم ایمیلمو برداشتم اومدم زدم دیدم معلقه به نی نی یار گفتم گفت چون شماره نزدی اینطوریه بعد گفت صب به نی نی یارا بگو تا برسی کنن برات

والا من بهم بگيد پسري هم حال ندارم ثابت كنم ،چه حوصله اي داري سيبل جان 

نقطه ضعفمه.هی میخوام همه باهام دوس باشن بدبختی.اخرشم نمیشه.همیشه عده ای هستن که دوست دارن عده ای هم بدشون میاد.بعد منغصه میخورم  

دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زدو بعد پشیمان نشد
من دوس دارم یکی بهم شک کنه😕😕😕ولی ازینم شانس ندالم والا

اونقدر به من گفتن بینیت رو عمل کردی برام مهم نیست من حتی عکس بچگیامم گذاشتم 

بازم طرف میگه بینیت و کجا  عمل کردی😑

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄