2777
2789
عنوان

چقد مواطب رفتارتون هستید

205 بازدید | 16 پست

مثلا دل نشکنید 

کنایه نزنید 

ناراحت نکنید 

خودم با هرکی مثله خودش برخورد میکنم 

مثلا اگه ببینم طرف داره سو استفاده میکنه از رفتارم دیگه مجبور میشم حرفمو بزنم حتی اگه ناراحت بشه طرف 

ولی مامانم میگه اینطوری نباش 

چه کنم بنظرتون

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی تو همه چی احتیاط میکنم ... ولی با کسی دعوام بشه چنان حالشو جا میارم ک تا ابد تو ذهنش بمونه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

ببین وقتی شما شخصیت خودتو نداری، و رفتارت مطابق رفتار دیگران تغییر میکنه، معنیش اینه که شما عروسک خیمه شب بازی دیگران هستید، دیگران شما رو هر طوری بخوان تغییر میدن، و شما هیچ ثبات رفتاری نداری، این یعنی دیگران شما رو مثل یه خمیربازی به هر شکلی که میخوان درمیارن، پس برای خودت چهارچوب و مرز داشته باش، شخصیت بزرگان همینه که همیشه اونطور که درسته رفتار میکنن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

منم قبلا هرکی هرکاری که میخواست باهام‌میکرد منم نه اعتراضی میکردم نه حرفی میزدم اما از یه جا به بعد دیدم نمیشه دیگه اینجوری ادامه داد.الان اگر کسی ناراحتم کنه یا اذیت شم بیان میکنم اعتراض میکنم حقمو میگیرم.سکوت تا یه جایی خوبه

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

خودم همیشه قبل اینکه بخوام حرفی بزنم یا کاری کنم فکر میکنم که طرف مقابلم ناراحت نشه

وهیچوقتم جواب کسی رو نمیدم که متاسفانه‌بابت این چندباری ضربه خوردم 

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

هیچوقت دل نشکستم یعنی سعیمو کردم این کارو بکنم

ولی اگ کسی دلمو بشکنه بد جوابشو میدم

فقط از کسی ک مشکل داشته باشه دوری میکنم به هیچ عنوان نفرین و سپردم به خدا و اینام نمیکنم مشکلی داشته باشم حلش میکنم دیگ پای خدارو وسط نمیکشم

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️