2777
2789
عنوان

میگم کههههه

72 بازدید | 11 پست

بچه ها من یه مدته میخوام کامنت بذارم یا تاپیک بزنم هرررر سری ازم میخواد اول وارد حساب کاربریم شم کسی میدونه جریان چیه واسه شما اینجور نیست؟

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
همین کاربریتون؟

آره الان وارد حساب کاربریم شدم میتونم فعالیت کنم از سایت که خارج شم دوباره از اول رمز ورود میخواد

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره الان وارد حساب کاربریم شدم میتونم فعالیت کنم از سایت که خارج شم دوباره از اول رمز ورود میخواد

خب برای منم همینه

باید وقتی شماره سیمکارتو وارد میکنید و بعدش رمزو زیر رمز یه تیک هست اونو بزنید که دیگه اینجوری نباشه

@_mahyar   

چون سابقه گوگلتو پاک میکنی اینطور میشه

یه سال پیش کلا یه گزینه ای زدم سابقه گوگلم نمونه اصلا

ولی نی نی سایتم تازه اینجوری شده🥲

خب برای منم همینهباید وقتی شماره سیمکارتو وارد میکنید و بعدش رمزو زیر رمز یه تیک هست اونو بزنید که د ...

بذا امتحان کنم

یه سال پیش کلا یه گزینه ای زدم سابقه گوگلم نمونه اصلاولی نی نی سایتم تازه اینجوری شده🥲

اها فکر کنم بعد اینکه مشخصاتتو زدی باید گزینه

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
خب برای منم همینهباید وقتی شماره سیمکارتو وارد میکنید و بعدش رمزو زیر رمز یه تیک هست اونو بزنید که د ...

درست شد ممنون