nana_maloossss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 4350 عنوان میگم کههههه 72 بازدید | 11 پست بچه ها من یه مدته میخوام کامنت بذارم یا تاپیک بزنم هرررر سری ازم میخواد اول وارد حساب کاربریم شم کسی میدونه جریان چیه واسه شما اینجور نیست؟ با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈ 1403/07/22 | 01:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nana_maloossss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 4350 همین کاربریتون؟ آره الان وارد حساب کاربریم شدم میتونم فعالیت کنم از سایت که خارج شم دوباره از اول رمز ورود میخواد با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
پشه_خیس عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 2838 چون سابقه گوگلتو پاک میکنی اینطور میشه " و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
_mahyar عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 22249 آره الان وارد حساب کاربریم شدم میتونم فعالیت کنم از سایت که خارج شم دوباره از اول رمز ورود میخواد خب برای منم همینهباید وقتی شماره سیمکارتو وارد میکنید و بعدش رمزو زیر رمز یه تیک هست اونو بزنید که دیگه اینجوری نباشه @_mahyar
nana_maloossss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 4350 چون سابقه گوگلتو پاک میکنی اینطور میشه یه سال پیش کلا یه گزینه ای زدم سابقه گوگلم نمونه اصلاولی نی نی سایتم تازه اینجوری شده🥲 با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
nana_maloossss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 4350 خب برای منم همینهباید وقتی شماره سیمکارتو وارد میکنید و بعدش رمزو زیر رمز یه تیک هست اونو بزنید که د ... بذا امتحان کنم با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
تعلیقی_بدبخت عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 7643 حالا من تا خروج رو نزنم تو سایت هستم کاربری سوم رستا کوچولوام🙂اینجام تا واقعیت هارو بگم ،اسم کاربریم هم واسه همینه 🤪
پشه_خیس عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 2838 یه سال پیش کلا یه گزینه ای زدم سابقه گوگلم نمونه اصلاولی نی نی سایتم تازه اینجوری شده🥲 اها فکر کنم بعد اینکه مشخصاتتو زدی باید گزینه " و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
nana_maloossss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 4350 خب برای منم همینهباید وقتی شماره سیمکارتو وارد میکنید و بعدش رمزو زیر رمز یه تیک هست اونو بزنید که د ... درست شد ممنون با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈