2777
2789
عنوان

شوهر وابسته به پدر

583 بازدید | 28 پست

سلام ، میخوام یه راست برم سر اصل مطلب ، بچه ها من ۳ ساله ازدواج کردم و شوهرم تک فرزنده منم تک فرزندم ، البته ما عقدیم و محرمیم به هم ولی هنوز خونمون نرفتیم منتظریم عروسیمونو بگیریم بعدش بریم، از همون روز اول که محرم شدیم شوهرم دست منو گرفت برد خونه مامان باباش منم اوایل سختم بود حتی چند ماه حدودا افسردگی گرفتم چون بلاخره منم تک فرزند بودم و یهو از خانوادم جدا شدم بهم ریختم و کم کم عادت کردم و هی شوهرم بهم میگف تو دیگه بچه نیستی ازدواج کردی و این حرفا که نباید وابسته خانوادت باشی و من بعدش کم کم عادت کردم ولی شوهرم اصلا خونه ما نمیومد مثل مردای قدیم فکر میکنه که داماد نباید زیاد بره خونه پدر زن و این حرفا ، خلاصه بعد ۳ سال جنگ و دعوا قرار شده در هفته دو شب بیاد خونمون و بقیه شب ها من برم خونه اونا خلاصه سرتونو درد نیارم من اوایل خیلی ساده بودم هیچی حالیم نمیشد الان وای متوجه شدم شوهرم خیلی وابسته باباشه و کلا زندگی ما بستگی داره به حال و مود باباش ، مثلا وقتی باباش از سرکار میاد و اخم میکنه و یه مشکلی سر کارش داره شوهرم بلافاصله شکش به من میره که تو چیزی گفتی بابا اخم کرده؟😐 هر مسافرتی تو این ۳ سال رفتیم با خانودش رفتیم حتی یه رستوران یا حتی برای ی بستنی خوردن هم با خانوادش رفتیم و من خسته شدم یبار به زبون اوردم از اون روز پدر شوهرم باهام دشمن شده و شوهرم هم کلا حسش به من بهم ریخته کلا چشم شوهرم به قیافه و دهن باباشه که اگه مود خوبی داشت با منم خوب میشه ولی اگه نه با من دشمن میشه ، خودشم پدر شوهرم راجب همه چی زندگیمون دخالت میکنه البته با سیاسته تو روی من زیاد رو نمیکنه و پشت سرم با شوهرم راجب مسایل خصوصیمون حرف میزنن و شوهرم هرچی میشه میره صاف میزاره دست باباش 

کلا دیگه خسته شدم انگار پدر شوهرم هوومه😓 ، هرکاری کردم شوهرم طرف من نیومد چسبید به خانوادش واقعا خسته شدم 😓چیکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد میگن زن باید سیاست داشته باشه شوهر و تو مشتش بگیره بابا وقتی خرههههه نمیشه 

شوهر من تک فرزند نیست دهن بین خواهر مادر

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

پسر همسایمون اینجوری بود زنش تو عقد جدا شد دور از جون شما آخرشم روسریشو درآورد انداخت روی سر پدر شوهرش جلو دادگاه که یعنی مثل زنایی حالا یه زنی گرفته مث سگ از زنش می‌ترسه شانس اون بدبخت بود 

این ادم درس نمیشه 

الکی زجه نزن 

یا طلاق بگیر راحت شو 

یا هم تا باباش زندس باید تحمل کنی 

چون اونو نمیشه از باباش جدا کرد 

اون پدرشو خیر خواه و کار درست میدونه و نمیفهمه و حاضرم نیست درک کنه که کارش اشتباهه 

به قولی نرود میخ اهنی در سنگ !!!

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چند سالته؟ شوهرت چند سالشه؟ چرا 3 ساله عروسی نگرفتین که برید سر خونه زندگی خودتون؟

من ۲۵ اونم ۴ سال از من بزرگتره 

ما نامزدیم عقدیم و محرمیم شرایطش رو نداشتیم بریم خونمون الان تقریبا شرایط جور شده و مثلا میخواستیم تا حدودا ۷-۸ ماه دیگه بریم خونمون که دیروز قهر کردیم