2777
2789
عنوان

به نظرتون برم دانشگاه یا نه

270 بازدید | 16 پست

بچه ها من امسال پشت کنکور بودم ترازم ۸ هزار و خورده ایه پیرای دولتی میاوردم نزدم ک محروم نشم برای همین پرستاری ازاد یه شهر تاپ قبول شدم

پرستاری ازاد هم هر ترم از ۲۰ تومن شروع میشه

خودم علاقه قلبیم رشته پزشکیه با وجود همه خستگیام میخام بخونم براش که حسرت نشه رو قلبم

بعد امشب ک بابام گفتم گفتن ای کاش رفته بودی معلمی 

اینم بگم من علاقه قلبیم معلمی نیست ولی اگ واردش بشم به خودم مطمئنم ک کارم رو درست انجام میدم

کلا مدلم اینطوریه حتی اگ حالم داغون ترینم باشه بازم مسئولیتی ک دارما به بهترین شکل سعی میکنم انجام بدم

حالا این توضیحات رو دادم ک بپرسم به نظرتون امسال برم دانشگاه ثبت نام کنم و بعد از ظهر شروع کنم به خوندن یعنی در کنار دانشگا کنکور هم بدم چیزی ک از همون اول قصدم بود

با این وجود ک پرستاری جزو رشته های سخته و خب همین کارم رو خیلیی سخت میکنه

بعدش حتا اگ بازم قبول نشدم از اینور خودم رو یه سال جلو انداختم و همین پرستاری رو ادامه میدم

یا اینک نرم دانشگاه کلا بیشنم بخونم و حتا کنکور فرهنگیانم بدم ک اگ ترازام خوب نشد و نیاوردم پزشکی رو برم معلمی به خاطر آرزوی بابام

اگ از پس براورده کردن ارزوی خودم بر نمیام لااقل آرزوی بابام رو براورده کنم

به نظرتون کدومش؟

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بنظرم حتما دوباره کنکور بده پارسال پسر عمم شرایط شمارو دقیقا داشت پرستاری و اینک میگفتن میرفتی معلمی..و امسال دوباره خوند و پزشکی اراک روزانه اورد..اینو ولی بگم ک باید شدید بخونی و هدفتو یک روزم فراموش نکنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط پشت موندن الان پیچیده‌تر شده شما باید برای یازدهم ایجاد سابقه کنی اگه دوباره مهلت ترمیم بدن احتمالا دوازدهم رو ترمیم بزنی خود دوباره برای کنکور خوندن هم هست حالا فکر کن درکنارش دانشگاه هم بری اصلا وقت میکنی؟ خیلی فشرده و سخت میشه 

شهریه دانشگاه هم هست احتمالا هزینه‌ی انصراف هم هست

اگه میدونی پشت بمونی نتیجه‌ات بهتر میشه به نظرم نرو بمون بخون

اگه مطمئن نیستی و از پس هزینه‌ها برمیای برو نمون

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بنظرم حتما دوباره کنکور بده پارسال پسر عمم شرایط شمارو دقیقا داشت پرستاری و اینک میگفتن میرفتی معلمی ...

آخی عزیزم💔

تبریک میگم 🤍🤍

نه هدفم رو اگ قرار بود فراموش کنم تاحالا کرده بودم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

شرایط پشت موندن الان پیچیده‌تر شده شما باید برای یازدهم ایجاد سابقه کنی اگه دوباره مهلت ترمیم بدن اح ...

آره شرایط رو خودم میدونم میگم با اینک خیلیی خستم حاضرم هزار خودم رو بذارم وسط

هزینه هاش تقریبا برام اوکیه

یعنی حتا اگ خانواده هم ندن خودم یه کوچولو سرمایه دارم

ولی واقعااا مردد شدم

یعنی پرستاری به پیراپزشکی ترجیح دادی ؟

پرستاری خودش جزو پیراپزشکی هاست

پیرا یعنی پرستاری مامایی هوشبری اتاق عمل و علوم آز

آره شرایط رو خودم میدونم میگم با اینک خیلیی خستم حاضرم هزار خودم رو بذارم وسطهزینه هاش تقریبا برام ا ...

آرمانی فکر نکن میری وسطش بهت فشار میاد ممکنه کم بیاری

بجز اون تایم هم احتمالا کم میاری 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
آرمانی فکر نکن میری وسطش بهت فشار میاد ممکنه کم بیاریبجز اون تایم هم احتمالا کم میاری

نه آرمانی فکر نمیکنم

من پشت کنکور بودن رو تجربه کردم میدونم یعنی چی 

ولی خب واقعاا برام سواله 

چون از همون اولم هدفم بود کنار دانشگا برم واسه کنکور

اصلا ب خاطر همین روزانه نزدم

نه آرمانی فکر نمیکنممن پشت کنکور بودن رو تجربه کردم میدونم یعنی چی ولی خب واقعاا برام سواله چون از ه ...

پشت بودن رو تجربه کردی همزمان دانشگاه رفتن و کنکور خوندن رو که تجربه نکردی

این فرق میکنه تو باید یه بخشی از روزت رو دانشگاه باشی این یعنی زمان کمتر واسه کنکور خوندن

از طرفی خوندن درس‌های دانشگاه هم هست باز زمانت کمتر میشه 

یه بخشی از انرژیت رو هم باید بذاری واسه اینا

پشت بودن رو تجربه کردی همزمان دانشگاه رفتن و کنکور خوندن رو که تجربه نکردیاین فرق میکنه تو باید یه ب ...

اره درسته 

درسایه دانشگاه رو ک تو فرجه های خودشون و شب امتحان خیلی میخونم

بیشتر در طول ترم برای کنکور و ترمیم وقت میذارم

اره درسته درسایه دانشگاه رو ک تو فرجه های خودشون و شب امتحان خیلی میخونمبیشتر در طول ترم برای کنکور ...

دیگه هرجور خودت صلاح میدونی 

حقیقتا برگردم ب عقب پرستاری رو انتخاب نمیکنم اگه میتونی بمون بخون

بین پیرا ها مسئولیت و بار کاری و سنگینی ش از همه بیشتره و فرسایشش بالاس خیلیم حق خوری میشه توش زحمت کارایی ک تو میکشی پولش میره تو جیب پزشک و همینا باعث‌میشه پیر و افسرده بشی من ک البته دارم مهاجرت میکنم برای مهاجرت خوبه

حقیقتا برگردم ب عقب پرستاری رو انتخاب نمیکنم اگه میتونی بمون بخونبین پیرا ها مسئولیت و بار کاری و سن ...

اگه برگردین عقب بین پیراها کدوم رو انتخاب میکنین؟

والا خودمم میخوام دوباره بخونم امیدوارم بتونم و از پسش بر بیام

جا نزنم و ادامه بدم

بله شنیدم برای مهاجرت خیلی خوبه

انشاالله بهترین اتفاق ها براتون میفته