2777
2789
شما فقط امتحاناشو داخل مدرسه میدی تئوری ها برای عملی هم میفرستم آموزشگاه بیرون

بعضیا میگفتن هزینه بیشتر بدی غیر حضوری هم میشه سرکلاس نری و یا اینکه برای امتحان از رو جزوه میشه امتحان بدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تئوری رو میشه ولی عملی ک باید بری

آها فهمیدم مرسی بعد اینکه بعضی آموزشگاهها زیر نظر آموزش و پرورش سریع تر دیپلم رو میدن یجورایی میری مثل همین بزرگسالانه از اینا اطلاع دارید؟ 

آها فهمیدم مرسی بعد اینکه بعضی آموزشگاهها زیر نظر آموزش و پرورش سریع تر دیپلم رو میدن یجورایی میری م ...

من خودم رفتم طراحی دوخت ی سال و نیم طول کشید تا دوره ها تموم بشه بعدش مدارک فنی رو بردم مدرسه اونجا دیپلم گرفتم 

و خیلی هزینه داشت 

هم هزینه مالی هم هزینه روحی 

باید پشت کار داشته باشی زود تر از ی سال هم نمیتونی اوکی کنی 

زمان میخواد

من خودم رفتم طراحی دوخت ی سال و نیم طول کشید تا دوره ها تموم بشه بعدش مدارک فنی رو بردم مدرسه اونجا ...

جدی یعنی از دهم تا دوازدهم تو بزرگسالان با یک سال و خورده ای تموم میشه؟ هزینش چقدر شد؟ و اینکه امتحانات بهتون سوال و جواب میدادن؟ 

جدی یعنی از دهم تا دوازدهم تو بزرگسالان با یک سال و خورده ای تموم میشه؟ هزینش چقدر شد؟ و اینکه امتحا ...

هزینش برای من سال ۱۴۰۰ نزدیک ۱۰ تومن شد وسایلم ک بماند 

اره اگ پشت کار داشته باشی 

رشتت چیه؟ میخوای تغییر بدی؟ اگ تغییر بدی ی سری دروس رو طتبیق میدن سریع تموم میشه

یا میخوای تازه بخونی ؟ 

هزینش برای من سال ۱۴۰۰ نزدیک ۱۰ تومن شد وسایلم ک بماند اره اگ پشت کار داشته باشی رشتت چیه؟ میخوای تغ ...

من متاسفانه رشتم انسانی هست و دهم رو تموم کردم اما نمیخوام انسانی باشم و واقعا تغییر رشته تو مدارس روزانه سخته تنها چارم بزرگسالان هست میخوام چجوری تطبیق میدن؟ چجور میتونم سریع و راحت برم رشته طراحی دوخت 

هزینش برای من سال ۱۴۰۰ نزدیک ۱۰ تومن شد وسایلم ک بماند اره اگ پشت کار داشته باشی رشتت چیه؟ میخوای تغ ...

من از نظر هزینه تا 15 تومن میتونم خرج کنم و اینکه میشه و کارای عملیتون معمولا چی بود؟ سرکلاس نمی رفتین درسای تئوری رو؟ و بعد از گرفتن دیپلم میشه رفت دانشگاه؟ 

من متاسفانه رشتم انسانی هست و دهم رو تموم کردم اما نمیخوام انسانی باشم و واقعا تغییر رشته تو مدارس ر ...

منم انسانی بودم فقط ۱۲ رو نخونده بودم 

مثلا ادبیات ی سال خوندی 

ی سالشو رد میکنن 

همون بزرگسالان راحت تره 

من از نظر هزینه تا 15 تومن میتونم خرج کنم و اینکه میشه و کارای عملیتون معمولا چی بود؟ سرکلاس نمی رفت ...

نه من تئوری هارو غیر حضوری خوندم 

عملی هم ک برای خودمون لباس میدوخیتم

و بد بزای دور و اطرافیان 

منم انسانی بودم فقط ۱۲ رو نخونده بودم مثلا ادبیات ی سال خوندی ی سالشو رد میکنن همون بزرگسالان راحت ت ...

یعنی پس برای تغییر رشته نیاز نیس بشینم بخونم و پاس کنم؟ و اینکه ببخشید اگر بخاطر دارید کارای عملیتون سخت بود؟ 

یعنی پس برای تغییر رشته نیاز نیس بشینم بخونم و پاس کنم؟ و اینکه ببخشید اگر بخاطر دارید کارای عملیتون ...

نه میری مدرسه میگی برای تغییر رشته اونا هم اوکی میکنن ی هزینه ایی هم داره 

هر کاری اولش سخته علاقه داشته باشی ۵۰ درصد جلوتری