2777
2789

اره بده من پنج سال پیش گرفتم سه تا دکتررفتم نفهمیدن یکی آندوسکوپی نوشت ترسیدم برم نرفتم تا دوماه هیچی از گلوم پایین نمی‌رفت به زور دو تیکه جوجه رفتم دکتر خدا خیرش بده آزمایش نوشت عدد بالا بود گفت میکروب بعد کلی قرص و دارو کپسول روزی ۱۴ تا قرص میخوردم خیلی سخت بود تا خوب شدم خیلی عصبی هم بودم اون دوران تشدید کرد

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بده من پنج سال پیش گرفتم سه تا دکتررفتم نفهمیدن یکی آندوسکوپی نوشت ترسیدم برم نرفتم تا دوماه هیچ ...

😔😔😔😔 الهی 

خداروشکر انشاالله همیشه سلامت باشی

من این تقریبا دوسال شد معده درد دارم هرسری فاموتیدین می‌خوردم برا خودم الان خیلی حاد شده و بقول شما هیچی از گلوم پایین نمیره وبشدت هضم غذا برام سخت شده وخیلی لاغر شدم دیگه رفتم دکتر تشخیص دادن اینه خیلی استرس گرفتم خطرناکه؟ 

دوره درمانش چقدره؟ زود خوب میشه ؟ نکنه برگرده؟

😔😔😔😔 الهی خداروشکر انشاالله همیشه سلامت باشیمن این تقریبا دوسال شد معده درد دارم هرسری فاموتیدین ...

عزیزم تهرانی شما؟ منم سر ی اول که دکتر رفتم بهم فاموتیدین داد اصلا خوب نیس اثر نداشت بدتر میشدم

😔😔😔😔 الهی خداروشکر انشاالله همیشه سلامت باشیمن این تقریبا دوسال شد معده درد دارم هرسری فاموتیدین ...

تروخدا اگه تهرانی بهت معرفی کنم برو پیش این دکتر خوب خوب میشی به خدا من دوماه کشید ولی دارویی که داد خوب بود مدفوع ببخشید سیاه میکرد

تروخدا اگه تهرانی بهت معرفی کنم برو پیش این دکتر خوب خوب میشی به خدا من دوماه کشید ولی دارویی که داد ...

داروش چی بود میشه بگید؟ 

منم چند روز پیش رفتم دکتر دارو داد دارم استفاده میکنم قبلا هضم غذا همراه با سوزش بود برام الان یه کوچولو بهتر شده ولی خیلی کلافه ام بخاطر عذر میخوام خلطه نمی‌دونم چیه واقعا راه تنفسمو بسته