2777
2789

واقعا بعده طلاق شرایط بهتر میشه خونه پدری راحت هستید کسی بهتون نیش نمیزنه خانوادتون باهاتون خوش رفتار هستند احساس خجالت نمیکنید رفتارشون با بچه هاتون چطوره طلاق بهتره یا ادامه زندگی میشه کلا شوهرو نادیده گرفت نمیدونم چکار کنم 

با اینکه تاحالا ازدواج نکردم اما اومدم 

عزیزم الان طلاق یچیز طبیعی شده اصلا بابتش نه خجالت بکش نه شرمنده باش دوتا ادم زیر یه سقف میرن نمیتونن کنار بیان جدا میشن اصلا نگرانی نداره 🌺موفق باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم  هیچ وقت بشه شوهرو نادیده گرفت. ولی طلاق آخرین راه به نظرم با وجود بچه تا میتونی باید مدارا کنه هم پدر هم مادر. بچه طلاق خیلی سخته تو اطرافیان دیدم به بقیه چیزا کاری ندارم

مشکلت چیه؟؟

طلاق خیلی سخته

نه بخاطر این‌مواردی ک گفتی بخاطر جدایی از کسی ک دوسش داری و‌اون‌دل کندنه ب شدت سخته و من اصلا پیشنهاد نمیدم

مگر مواردی ک هیچ حسی بین هم ندارن و‌زندگیشون ب شدت مشکل داره

اگر میتونی ببخش و ادامه بده مخصوصا اگر بچه داری ولیاگر خواستی طلاق بگیری رو خونه بابا حساب نکن هر وقت خودت درامد داشتی و تونستی مستقل و تنها و بدون بچه هات دوام بیاری و زندگی کنی طلاق بگیر در غیر اینصورت تحمل یه مرد بد بهتر از جداییه 

خالم شوهرش بهش خیانت کرد ۳ سال سوخت و ساخت تا اینکه تهش با وجود پدر بی اعصابش جدا شد ۶ ماه بعد یکی گ ...

چجور آشنا شده بودن

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست

کاملا بستگی به خونواده داره

کاملا

اشنای ما مادرش در این حد بود که میگفت برو کلار کن خرجی بده پول خورد و خوراکت بده

داداشش میگفت اسم زندگی مستقل بیاری میکشمت

کل کارهای خونه رو میدادن این مثه کوزت

دوماه نشده هم براش خواستگار پیدا کردن بعد عده عقدش کردن رفت اون موند و یه روح زخمی و شوهر جدید