2777
2789
عنوان

بازم نشد😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 141 پست
بخدا سعی میکنم استرس از،خودم دور کنم تا جایی که امکان داره اما بازم یه خوردش میمونه  نذر کردم ...

خانمی ای وی اف رو امتحان کردی ...میتونی دو قلو هم داشته باشی

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله این چندروز تموم بشه  ؛؛دوباره اقدام میکنی و ماه دیگه این موقع بی بی چکت مثبت میشه &nbs ...

مرسی عزیزمممم 

انشالله تمام امیدم به خداس😢

تمام سختیشو به جون میخرم فقط،بشههههه

خاب شبامو میدم استراحتمو میدم فقط بشه😢

من مامان شدم🥲
عزیزم خودتو ناراحت نکن الان همسرتون باید شما رو درک کنه بعد از اون همه آمپولی که به شما تزریق شده ال ...

واقعا ضربه خوردم چه داروهایی که نخوردم 

الان بهش بگم میگه فدای سرت چرا غصه میخوری 

ولی میدونم ته دلش چه خبره😢

من مامان شدم🥲
الهی بگردمممم برات😢 اون الان خاب  اشکای خراب شدم همینطوری میاد این برج خیلی امید داشت برام ...

الهی.

منم این ماه خیلی امید داشتم. داشتم نقشه میکشیدم شوهرمو چطوری سوپرایز کنم. 😢😢

ان شاءالله که به حق این ماه همه منتظرا دامنشون سبز بشه. 😔😔😔💖💖💖

👈گاهی خــــــــــــــــــدا آنقدر صدایت را دوست دارد،که سکوت میکند تا تو‌بارها بگویی خــــــدای مــن...👉
انقدر حالم ناجوره که جلو مادرشوهرم زدم زیر گریه.نتونستم خودمو نگه دارم واقعا توانی برام نمونده

منم توان ندارم همش میخام خودم قوی نشون بدممم ولی دیگه من نمیتونم😢😢😢

من مامان شدم🥲
میگن درمان شده  ولی چه هزینه هایی هنگفتی باید بدی  اخه دوتا جوونن اول زندگی از،کجا بیارن ...

اره بخدا .هزینه داره از یه طرف استرس از یه طرف.دارو و امپول و تحمل درد از طرف دیگه..ای  وای.ادم خیر بچه داشتنو میخوره

خدایا پدر و مادرم همیشه سلامت باشن   
عزیزم اینطوری اصلا خوب نیست نباید به خودت فشار بیاری استرس خودش یه دلیل بر ناباروریه سعی کن یه مدت ب ...

میدونم استرس خیلی مانع بارداری میشه 

منم تمام سعیمو میکنم دورش کنم ولی بازم 😢

مرسی عزیزم حتما باید یه مسافرت برم روحیم خراب شده 

دعام کن دوستممم 😢

من مامان شدم🥲
واقعا ضربه خوردم چه داروهایی که نخوردم  الان بهش بگم میگه فدای سرت چرا غصه میخوری  ولی م ...

میدونم عزیزم خاله منم از این آمپولای لعنتی میزد تموم شکمشو بازوش کبود بود دلم براش کباب میشد ولی خدارو شکر حامله شدو الان یه پسر باحال داره خد رحمانه حتما بهت یه بچه سالم و صالح میده امیدتو از دست نده میدونم برا شوهرت سخته ولی اون میدونه که برای تو سختتر میگذره

الهی بگردمممم برات😢 اون الان خاب  اشکای خراب شدم همینطوری میاد این برج خیلی امید داشت برام ...

همدردتم عزیزم.اما الان دلم خیلی شکست بخاطر این پستت. الهی بخاطر خانم فاطمه زهرا مشکل تو حل کنه.منم امروز پریود شدم. اما بخودم گفتم حق گریه ندارم

الهی. منم این ماه خیلی امید داشتم. داشتم نقشه میکشیدم شوهرمو چطوری سوپرایز کنم. 😢😢 ان شاءالله که ...

مث من 

گفتم روز،تولدم خبر خوش،بهش میدم😢

من مامان شدم🥲