2777
2789
عنوان

بازم نشد😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 141 پست

عزيزم استرس و ناراحتي خودش به دليل واسه نگرفتن لقاح

خونسزد باش و سرزنده

من هنو تو اقدام نيستم اما ميتونم انتظار كشيدنت درك كنم

نميدونم چقدر صحت داره ولي دوتا از دوستام باهمين روش باردار شدن

ميگن اگه اسمشو نذر كني باردار ميشي حالا توهم برا ماه ديگه بگو نذر ميكنم دختر شد فلان اسم بزارم پسر شد فلان اسم

ايشالله حتما ميگيره♥️

برا حال دلم و خواسته هام صلوات بفرستين♥️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه عزیزم😢😢😢 منم دارم دیووونه میشم خیلی خستم گیسو😢😢😢 انشالله به حق شش ماه امام حسین به ...

توهم همینطور😭نمیدونم چیکار کنم

احساس میکنم دارم افسرده میشم😭

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
حتما یه حکمتی هست .فقط نا امید نشو .همیشه امیدت به خدا باشه .مطمعنم که بزودی تاپیک بارداریتو میزنی

مرسی عزیزم 

همش میخام محکم باشم باهاش بجنگم 

ولی وقتی این لعنتی میاد تمامممم انرژیم تموم میشه😢😢😢😢

اخه من چطوری به همسرم صبح بگم این ماهم نشد خدا😢

من مامان شدم🥲

😔😢😔😢😔

منم دیروز پریود شدم.

شوهرم که رفت خوابید ، دیشب، کلی گریه کردم.

ان شاءالله زود مامان بشی عزیزم 

👈گاهی خــــــــــــــــــدا آنقدر صدایت را دوست دارد،که سکوت میکند تا تو‌بارها بگویی خــــــدای مــن...👉

انشاالله این چندروز تموم بشه  ؛؛دوباره اقدام میکنی و ماه دیگه این موقع بی بی چکت مثبت میشه  خدا بچه سالم و بارداری راحت بهت میده حتما همین میشه چون خدا حسود نیست و خیلی هم تواناست قوی باش و ناامید نشو

از این روز هانهایت استفاده رو بکن چون بچه داری واقعا سخته

خدایا عاشقتم که انقد خوبی😘

انشاالله که مامان میشی عزیزم ❤️

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
مرسی عزیزم  همش میخام محکم باشم باهاش بجنگم  ولی وقتی این لعنتی میاد تمامممم انرژیم تموم ...

بخدا منم این درد انتظار و کشیدم پری میومد گریه میکردم و به خودم میزدم .ای کاش خدا دامن همه ی منتظرارو سبز کنه بحق علی 😢😢😢😢

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍
خدا بزرگه..پس چی میگن نازایی و زایش درمان شده ..پس اینهمه مشکل چیه😞😞بخدا میترسم منم

میگن درمان شده 

ولی چه هزینه هایی هنگفتی باید بدی 

اخه دوتا جوونن اول زندگی از،کجا بیارن😢😢😢

اونم تازه درصد موفقیتش کمه😢

من مامان شدم🥲
مرسی عزیزم  همش میخام محکم باشم باهاش بجنگم  ولی وقتی این لعنتی میاد تمامممم انرژیم تموم ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن الان همسرتون باید شما رو درک کنه بعد از اون همه آمپولی که به شما تزریق شده الان شما هم جسمی و هم روحی ضربه خوردین انشاالله ماه بعد میشه

عزيزم استرس و ناراحتي خودش به دليل واسه نگرفتن لقاح خونسزد باش و سرزنده من هنو تو اقدام نيستم اما ...

بخدا سعی میکنم استرس از،خودم دور کنم تا جایی که امکان داره اما بازم یه خوردش میمونه 

نذر کردم همون اول 

پسر امیر عباس 

دخترم سه تا اسم مدنظرم بزارم تو قران هر کدوم شد😢

من مامان شدم🥲
😔😢😔😢😔 منم دیروز پریود شدم. شوهرم که رفت خوابید ، دیشب، کلی گریه کردم. ان شاءالله زود مامان ب ...

الهی بگردمممم برات😢

اون الان خاب 

اشکای خراب شدم همینطوری میاد این برج خیلی امید داشت

برام گریه میکرد میرفتم آمپول دور ناف میزدم😢😢😢

من مامان شدم🥲

عزیزم اینطوری اصلا خوب نیست نباید به خودت فشار بیاری استرس خودش یه دلیل بر ناباروریه سعی کن یه مدت بهش فکر نکنی برو یه مسافرتی یه کلاس هنری ورزشی چیزی بزار فکرت مشغول شه برات دعا میکنم هر وقت که به صلاحته مامان شی ایشالله که ماه بعد باشه😍😍

خدایا بخاطر همسر وپسرم تا عمر دارم ازت ممنونم