2777
2789

این متن رو صرفا مینویسم برا دل خودم چون بدجور گرفته انگار دارم منفجررر میشم

همش تو قلبم احساس سنگینی میکنم

دلم بدجور گرفته، حس میکنم خدا منو دیگ دوست نداره بهم نگاه نمیکنه...

نمیدونم چی بگم خیلییی خستم

من امسال سال چهارمی بود ک کنکور میدادم ترازم شد ۸هزار و خورده، پیرا روزانه هم قبول میشدما ولی چون محروم نشم ازاد زدم الانم پرستاری ازاد یه شهر بزرگ قبول شدم

ولی خیلیی حالم بده، من برا پزشکی تلاش کردع بودم حاضر بودم پزشکی ازاد برم خودم برم سرکار شهریه ش رو بدم ولی الان پرستاری اوردم

من امسال واقعا تلاش کردم ولی دوتا اتفاق بد تو معدل افتاد برام و ترازم رو کم کرد

الانم مسئله م پول نیست چون خودم یه چند تیکه طلا دارم بفروشم پول دانشگاه بدم ولی خانوادم نمیذارن میگن خودمون پول میدیم پولش هم گرونه واقعاا منم عذاب وجدان دارم

هم تلاش کردم هم الان عذاب وجدان دارم هم هر لحظه دلم میخاد گریه کنممم

اگ روزانه میزدمم کلا باید با آرزوم خداحافظی میکردم

ای کاش میمرردم دیگ دلم نمیخاد زنده باشم

ای کاش بمیرم همه از دستم راحت شن

ای کاش مهر این رشته اگ قسمتم نیست از دلم میرفت

قبلاا یه ترم رفتم پرستاری پس نگین برو دانشگاه نظرت عوض میشه

من نه با بیمارستان نه با شیفت شب و اینچیزا مشکل ندارم

همه مشکلم با اینه ک دوست داشتم یه رشته برم بعدها برم تخصص بگیرم پیشرفت کنم درامد بیشتری هم داشته باشم

اما الان همه ی آرزوهام برام تبدیل به حسرت شدهههه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

منم اینقع دلم گرفته فق چون بابام اومد پنکه رو خاموش کرد دارم مث سگ زار میزنم🫠💔

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهممت منم همینطور شدم سر کوچکترین مسائل دلم میخواد دعوا کنممم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

داداش منم ترازش نزدیک ۹هزار شد پرستاری دولتی آورده اونم داغوووونه میگه امسال گتد زدن باید پزشکی میاوردم باورت میشه آزاد رتبش۳۰۰شد ولی آزادم پزشکی قبول نشد

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

من هرشب اینجوریم

چرا اگ دوست داری علتش رو بگو

خدا بگم چیکارت کنهههه🤣🤣🤣🤣 داشتم تاپیک اسی رو  میخوندم اشک اومد تو چشام یهو پست تو رو دیدم کلی خندیدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

میفهممت منم همینطور شدم سر کوچکترین مسائل دلم میخواد دعوا کنممم

خوشال یکی مرد🙂

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

حالا ما دکتر شدیم چی شد🤐🤦

ب تقدیرت راضی باش پرستاری حداقل بعد از 4 سال دستت تو جیب خودته

میتونی ازدواج کنی بچه دار بشی تو سن کم

اما پزشکی حداقل 35 سالته تا یه پزشک متخصص معمولی بشی

تمام خوشی های زندگیتم فدا کردی 

حالا این پولی ک آیا در بیاری آیا ن تو سن 35 تا 40 واقع ارزششو داره؟

خدا بگم چیکارت کنهههه🤣🤣🤣🤣 داشتم تاپیک اسی رو میخوندم اشک اومد تو چشام یهو پست تو رو دیدم کلی خن ...

🤣🤣بخدا نم چمه الانم دارم با گریه تایپ میکنم 🫤🥲

منم تا الان داشتم موهامو میکندمبیا با هم حرف بزنیم حال منم بده

چرا چی شده عزیزم مگ

میدونی من خیلی اهل گریه و اینا نیستم همه چی رو میریزم تو خودم، میترسم آخرشم سکته کنم

کسی رو ندارم خیلی باهاش حرف بزنم

قبلا با خدا حرف میزدم الان دیگ حس میکنم اون منو دوست نداره

پریودم هستم نماز نمیخونم