2789
عنوان

دوست بدجنس

93 بازدید | 4 پست

بچها از وقتی اومدم دانشگاه واقعا ی آدم خوب ندیدم الان سه ساله هرچی میبینم سمی هستن

ی دختری بود ک ترم ۱ باهاش دوست شدم یهو دیدم بقیه ازم فاصله میگیرن و دوستای دیگم رو از دست دادم بعد ها فهمیدم پشت سرم حرف میزده دروغ می‌گفته ک دوستامو ازم بگیره و واضح این کارو میکرد

من ارتباطم رو باهاش کم کردم الان ی دوست صمیمی دیگه پیدا کرده و یروز با من حرف میزد یهو شروع کرد رازای دوستش ک خیلی مسائل شخصی و حساسی بودن رو به من گفت و راجب دوستش تا تونست بد گفت اصلا فکر کن رازاتو ینفر پیش بقیه پخش کنه ک تو بهش اعتماد داری 

حتی پیامای گوشی دوستش رو دزدکی می‌دیده و راجبش ب من گفت

بعد دوباره دوستش اومد پاشد رفت پیشش نشست بهش لبخند زد و حرف زد باش

خوب اگه اینقد دختر بدیه اگه پسر بازه و هول چرا بهش چسبیدی😐

منم یاد خودم افتادم ک ترم ۱ چقد گریه کردم و اذیت شدم و دلم بحال دوستش سوخت واقعا حتی خودش نمی‌دونست ابروش در سطح دانشگاه داره میره

بهش پیام دادم ک رازتو ب فلانی نگو تو رفاقتات تجدید نظر کن بخاطر خودت میگم چون من صمیمیتی با تو ندارم ک خبردار شم تو چیکار میکنی خیلی گریه کرد بچها پشیمون شدم کاش هرگز بهش نمیگفتم

آخه میترسیدم که بیچاره بشه من از بعد اینکه با اون دختره دوست شدم واقعا همه بچها‌با من بد شدن از بس پشت سر دوستاش بد میگه حتی گاها تهمت میزنه

خیلی اشتباه کردم کاش جلو دهنم رو میگرفتم😭

سلام رفیق

عبرت بگیر دیگه با کسی تو دانشگاه صمیمی نشی

به حرف کسی توجه نکن 

درستو بخون و بیا بیرون

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عبرت بگیر دیگه با کسی تو دانشگاه صمیمی نشیبه حرف کسی توجه نکن درستو بخون و بیا بیرون

بخدا الان با هیچکس صمیمی نیستم سر جام میشینم تموم میشه میرم

ولی نمیدونم چرا ب دختره گفتم ک داره ابروش میره نباید میگفتم اصلا چرا از من بشنوه

سلام رفیق

بخدا الان با هیچکس صمیمی نیستم سر جام میشینم تموم میشه میرمولی نمیدونم چرا ب دختره گفتم ک داره ابروش ...

تجربه شد برات هر کسی ارزش دلسوزی نداره 

اشکال نداره دیگه بهش فکر نکن 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍