2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول لبو رو میپزم،بعد تکه تکه میکنم یا قالب میزنیم

اب جوشیده خنک تا نصف شیشه میریزم ،بقیه هم سرکه سفید،یه ق نمک ،لبو هم که اضافه شده،میزارم یخچال ،بعد هم نوش،جان میشه

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚

منم لبو (چغندر پخته )را با قالبهای مختلف شکل گل و قلب قالب میزنم میریزم تو شیشه روش سرکه میریزم چون سرکه خونگی هست و خیلی ترشه یک قاشق مرباخوری شکر و نصف استکان آبجوش هم اضافه میکنم درش را با پارچه میپوشونم 

یک هفته بیرون یخچال نگه میدارم بعدم میذارم یخچال

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

لبو : ۱ کیلوگرم

سیاه دانه : ۲ قاشق غذاخوری

تخم گشنیز : ۱ قاشق غذاخوری

شکر در صورت تمایل : ۲ قاشق غذاخوری

دانه فلفل : ۵ عدد

رزماری : ۱ برگ

سرکه : ۲ لیوان

نمک : به مقدار لازم

لبو ها را بادقت و با برس، با آب سرد بشویید تا گل و لای آن از بین برود. لبو ها را بدون اینکه سر و ته آن را ببرید با مقداری آب در قابلمه بر روری حرارت بگذارید و به مدت ۲ ساعت اجازه دهید تا لبو ها بپزند. لبوهای پخته شده را بگذارید کمی خنک شوند و آن ها را حلقه حلقه برش بزنید.

با استفاده از قالب هاب دلخواه برای زیباتر شدن ترشی، لبوهای ورقه شده را قالب بزنید.

لبوهای قالب زده شده را در قابلمه به همراه سرکه بر روی حرارت بگذارید و به مدت ۲ دقیقه باید باهم بجوشند. در صورت تمایل می توانید شکر را نیز با لبو و سرکه در قابلمه بگذارید و بجوشانید. سپس بگذارید تا لبو و سرکه خنک شوند

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 

لبو رو بپز بعد با قالب شکلهای مختلف بزن اون بقیشو هم ریز کن بریز تو شیشه 

نمک وشکر بریز تو سرکه بعد بریز روی لبو ها  فردا بشین بخور نوش جون

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

مواد لازم:

لبو (چغندر) ۱ کیلو
نمک به میزان لازم
سرکه سفید به میزان لازم
آب ۲ لیوان

طرز تهیه:

۱. لبوها را بشویید و داخل قابلمه قرار دهید. روی لبوها تا حدی آب بریزید که لبوها را بپوشاند. سپس روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بپزید. تا حدی که چنگال براحتی داخل لبو فرو رود. بسته به نوع لبو و برش های لبو زمان پخت می تواند متغیر باشد.

۲. لبوها را آبکشی کنید و آب آنها را نگهدارید. اجازه دهید لبوها کمی خنک شوند. سپس پوست آنها را جدا کنید و به قطعات یا اشکال دلخواه برش بزنید. لبوهای خرد شده را داخل شیشه مورد نظر بریزید.

۳. ۲ لیوان از آب لبو، سرکه و مقداری نمک را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانی که مایع به جوش آمد آن را داخل شیشه و روی لبوها بریزید. درب شیشه را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.

منبع: وبسایت ایران کوک
اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 
نمیشه لبو رو با سرکه پخت که زوتر ترش بشه و کپک هم نزنه؟

کپک نمیزنه 

من الان تو یخچال دارم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

هم ترشی 

هم با سالاد کاهو میشه خورد وتزیین کرد 

مواد لازم:  لبو (چغندر) ۱ کیلو نمک به میزان لازم سرکه سفید به میزان لازم آب ۲ لیوان طرز ت ...

مرسی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد