2777
2789
عنوان

بهترین حستون

110 بازدید | 17 پست

بهتری خاطره کودکی تون رو یادتونه؟ اون حس خوشحالی از ته دلتون برا چه چیزی بوده؟  

من خودم بهترین حسام کنار دختر عمم ک همسن خودم داشتم  باهم میرفتیم اشغال جم میکردیم 😂😂😂😂 اما بهترین روزای عمرم بود دلم پر میزنه برای اون خوشیایی از ته دل😓🤕

هر وقت که میرفتم اصفهان پیش داییام

بهترین خاطرات زندگیم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه بار مامانم اینا رفته بودن جایی

من و کل دخترخاله هام بودیم همه حدودا همسن

ساعت ها باهم رقصیدیم بازی کردیم خلاصه که خیلیییییی خوشگذشت و اون حس خوشبختی و خوشحالی از ته ته ته دل رو اونجا تجربه کردم 

پول نداشتم مثل بقیه دوستای توی کوچه بستنی یخی بخریم...قدیما بستنی یخیا داخل یه لیوان کوچیک استیل بودن یه چوب داخلشون چقدر خوشمزه بودن تو یخچالای مغازه‌ای نقلی   بعد پسر فامیلمون که همسایه کوچه بغلیمونم بود اون زمان برای منم میخرید میدونست خودم نمیتونم بخرم...یکی برای من یکی برای خودش میخرید بقیه هم برای خودشون ذوقی که داشتمو هیچوقت با هیچی عوض نمیکنم، قبل از عقد تو جلسات آشنایی اعتراف کرد اون زمان دوستم داشت  

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

تو کودکیم خاطره خوب نداشتمخوشبحالت که داشتی و با فکرکردن بهش حس خوب میگیری

کودکیم عین بهشت بود  یه دختر شادو خوشحالو خوشبخت اما هر چی بزرگتر شدم .... 😔

عه الان شوهرت شده چهههه جالب 😍😍😍😍😍

آره 😂🥰😘😘😘

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه بار مامانم اینا رفته بودن جاییمن و کل دخترخاله هام بودیم همه حدودا همسنساعت ها باهم رقصیدیم بازی ...

الهی حال  دلتون همیشه خوش باشه و دوباره اون حسارو تجربه کنید❤

اخی چه رمانتیک منم وقتی بچه بودم پسر همسایه مون خیلی بهم توجه میکرد ولی الان خییییلی دور شدیم اصلا ن ...

عزیییزم....ماهم از هم دورشدیم کلا رفتیم شهر دیگه اما خب قسمت بودیم