2777
2789
عنوان

یه سوال مهم

105 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

یه سوال مهم ذهنمو درگیرکرده میخوام نظرشماهاروهم بدونم

ماآدما چجوری اینقدرراحت دل میشکنیم ، تهمت میزنیم ، دلبسته میکنیم و بیتفاوت ولش میکنیم ، دروغ میگیم ، بعدشب راحت بدون وجدان درد سر رو بالشت میذاریم؟؟؟؟؟چجوری اینقد بی وجودیم که ازهیچکس وهیچ چیز شرم نداریم؟؟؟چجوری اینقد بدجنسیم؟؟؟چجوری میتونیم دل یه آدمو بلرزونیم وبعدولش کنیم؟؟؟ 🥲🥲

روزجمعه توی بزرگراه باماشین بودم بخاطر سهل انگاریه یه راننده ی دیگه نزدیک بودم بمیرم باورکنین فقط یه دقیقه تامردن فاصله داشتم خواست خدابودکه رد شدم ازاون باتلاقه مرگ شایدبخاطرپسرم خدارحم کردوگرنه من لایق بودن وزندگی نیستم😢

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ای کاش همه آدما یه کوچولو نوع نگاشون با مهر بیشتری نسبت به همدیگه بشه آدما به شوخی شوخی به پرنده ها ...

کاش اینجوری باشه ولی متاسفانه همه دنباله دله خودشونن انگار انسان بودن دیگه ملاکه هیچکی نیست

کاش اینجوری باشه ولی متاسفانه همه دنباله دله خودشونن انگار انسان بودن دیگه ملاکه هیچکی نیست

آره متاسفانه خیلی وقته انسانیت از بین رفته . آدما نسبت به همدیگه بی تفاوت شدن😔

زندگی را از چیزهای ساده باید پر کرد...

واقعا راهی نداره یه کم برگردیم به اصل خودمون؟؟؟

این مشکل باید از بطن جامعه حل بشه که اونم از دست عموم خارجه و نیاز به ریشه یابی داره که باید تبلیغات پشتش باشه و دسترسی مردم عادی هم سخته بهش

این مشکل باید از بطن جامعه حل بشه که اونم از دست عموم خارجه و نیاز به ریشه یابی داره که باید تبلیغات ...

من میگم کاش خودمون رواصلاح کنیم جامعه درست میشه ولی هممون حق به جانبیم ونمیخوایم قبول کنیم ماهم مشکل داریم

من میگم کاش خودمون رواصلاح کنیم جامعه درست میشه ولی هممون حق به جانبیم ونمیخوایم قبول کنیم ماهم مشکل ...

خدمتتون عرض کردم آره درسته ولی این قضیه درست شدن ما نیاز به یک سری فرهنگ سازیه که باید یه رسانه عمومی پست این موضوع باشه

خدمتتون عرض کردم آره درسته ولی این قضیه درست شدن ما نیاز به یک سری فرهنگ سازیه که باید یه رسانه عموم ...

حالاکه نیست وداریم فرو میریم😞 جدی جدی وضعیته همه خرابه هیچکسم به فکرنیست خودم ازهمه بدتروداغونتر