2777
2789

با خانوادش قهره سر یه دعوای پدر پسری ما رو از خونه انداختن بیرون نصف شبی 

با داداشش ک دوماده هم سرده آخرین بار دوما پیش حرف زدن

الان ماه دیگه عروسی داداششه نمیدونم بیریم یا نه؟ 

شما بودید میرفتین یا نه؟ 

ما 15 ساعت باهاشون فاصله داریم 

اینو گفتم ک نگید روز عروسی پاشید برید ما باید حداقل دو روز قبل بریم تا برسیم و استراحت کنیم و........ 

مامانم میگه نرین چون احتمال داره باز دعوا راه بندازن

با بچه کوچیک و اینایی

ولی من نمیتونم به همسرم بگم برو یا نه چون عروسی داداششه 

اون برای عروسی خاهرم تصمیم نگرفته برم یا نرم ک من بخام برای عروسی داداشش تعیین تکلیف کنم

خاهرمم امروز میگ نکنه میخایید بیایید؟ 

نیایین یه وقت شوهرت خر نشه بازم مثل قبل با اونا خوب بشه و اونام سوارشون بشه هااااا🙄🥲🥲🥲🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برید اگه خونه باباتم همون شهره برید و شب عروسی برید تالار، بلاخره یه روز باهم آشتی میکنین این عروسی نرفتنتون باعث میشه این قهر و دلخوری تو ذهن همه بمونه حتی بعد از آشتی

برید اگه خونه باباتم همون شهره برید و شب عروسی برید تالار، بلاخره یه روز باهم آشتی میکنین این عروسی ...

اره خونه بابامم تو اون شهره

من چون دلم برای خانوادم تنگ شده خیلی دوست دارم بریم و هم خانوادمو ببینم

عروسی برید

خونه اونا نرید، مگر اینکه دعوتتون کنن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من ک نمیتونم اینجا تنها بمونم و شوهرم بره اگ قراره شوهرم بره با هم میریرم

بنظرم رو شما ..دعوت کردن؟اگه بله که برید و کدروت ها رو تمام کنید ..و از این به بعد فاصله ها رو حفظ کنید ولی اگه دعوت نکردن و همسرت میخواد بره نظر نده .و نرو ..

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
اره خونه بابامم تو اون شهرهمن چون دلم برای خانوادم تنگ شده خیلی دوست دارم بریم و هم خانوادمو ببینم

خوب بگو از اول گل دختر ...اگه دعوت کردن برید .اگه نه و همسرتون خواست بره...شما هم برو ولی برو منزل پدرت

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
اره خونه بابامم تو اون شهرهمن چون دلم برای خانوادم تنگ شده خیلی دوست دارم بریم و هم خانوادمو ببینم

پس برید دیگه با یه تیر دو نشون، رفت و آمد داشته باشین ولی خیلی محدود و باهاشون رسمی رفتار کن به شوهرتم بگو اگه اونا خواستن بحث کنن تو خویشتن داری کن من خودم تو همچبن خونواده ای ام ولی قهر نمیکنیم باهاشون فقط حرفا و کاراشون برامون مهم نیست و میریم بهشون سر میزنیم هر چند وقت یه بارم ما دعوتشون میکنیم

دعوای پدر و پسری باید بین‌پدر و پسر بمونه .دیگه تو دعوا هم‌حلوا خیرات نمیکنن .لابد شدت دعوا خیلی بالا بوده که بیرونتون کرده .اگه شوهرت با‌پدرش اکی شده و آشتی کردن‌ برین‌.اگه قهرن بهتره که نرید .اگرم رفتید منزل پدرشوهرتون نرید .اگه خواهرتون تو شهر خانواده شوهرت هست برید اونجا بمونید و از اونجا هم‌برید تالار و بعدم برگردین شهر خودتون .