2777
2789
عنوان

مهاجرت

106 بازدید | 4 پست

بچه ها من واقعا گیج و سردرگمم نمیدونم چیکار کنم 

من میخوام از طریق تحصیلی مهاجرت کنم اما چه رشته هایی خوبه پذیرش بدن؟ اول دانشگاه همینجا بخونم بعد واسه دکترا اقدام کنم؟ یا کلا بدون دانشگاه با مدرک زبان اقدام کنم؟ 

خواهشا یکی کمکم کنه 

لیسانس مهندسی فنی 

برای ارشد اپلای

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یکی از فامیلای ما رفته تحصیلی

اینجا فک کنم ارشد داشت رشته ش زبان بود

اونجا داره مامایی میخونه میگف طبق نمره های دبیرستانم اینو قبول شدم میگف کنکورم دارن ولی مث کنکور اینجا نیس فرق داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکی از فامیلای ما رفته تحصیلیاینجا فک کنم ارشد داشت رشته ش زبان بوداونجا داره مامایی میخونه میگف طبق ...

کدوم کشور؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ