2777
2789
عنوان

تغییر اقایون

59 بازدید | 4 پست

این متنو از یه جایی کپی کردم.دلم گرفت وقتی خوندمش

*مردان دیگه تلاشی برای زنان نمیکنن زنان دیوانه شدن*

اولین بار تو تاریخ بشره که مردان ترجیح میدن تنها بمونن تا اینکه با یه زن مدرن امروزی باشن و همین یه تغییر، کل امپراتوری من حق دارم زنها رو داغون کرده!

مردا دیگه واسه زنا بی قراری نمیکنن و زنهای امروزی از این موضوع دارن کاملا دیوانه میشن
مردا دیگه نمیخوان برای خرده ریز محبت التماس کنن جلوی زنایی که جز دردسر خرج تراشی و سابقه رابطه های متعدد، هیچی با خودشون نمیارن سر میز. حالا زنها تو آپارتمان تنگ و تاریکشون تو سن ۲۸ ، ۳۰ ، ۳۵ سالگی نشستن یه گربه بغلشون یه سیگار دستشون

تو اینستاگرام مینویسن :

مردای خوب کجا رفتن همه شون؟؟ مردا جایی نرفتن

فقط دیگه از اون بازی کثیف و یه طرفه فاصله گرفتن بازی ای که توش مرد باید کامل و بی نقص باشه پولدار باشه بسازه و ببخشه ولی زن میتونه پر از ایراد باشه پر از ادعا و هنوز هم خودش رو "جایزه بدونه و دقیقا همین حقیقت تلخ و تیز داره زنها رو از کوره در می بره

🆔 @GizmizTel 💯

یه متن نمیتونه قاطعانه درست بشه

این متن مقابل بعضی زن ها درسته

مقابل بعضی زن ها هم کاملااااااا اشتباهه و کاملاااا بهجا هست که به نویسنده این متن فحش داد

زن ها کم کوتاه نمیان چه درست چه اشتباه

همین مدل متن ها و تفکرات ادمارو از هم دور کرده

من نمیفهمم چه اجباریه همه درمورد هم نظر بدن

بابا تو فقط برای پیدا کردن شخص مقابلت دقت کن و تمام

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه متن نمیتونه قاطعانه درست بشه این متن مقابل بعضی زن ها درسته مقابل بعضی زن ها هم کاملااااااا اشتبا ...

بله به نظر منم همین حرف شما درسته

ولی ازون طرف حداقل اطراف خودم،خیلی از اقایون تمایلی به ازدواج ندارن دیگ