2777
2789
عنوان

سلام خانوما دوران عقد تا چه حد

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 17 پست
تو کلاسای مشاوره هم میگف ولی من فک میکنم درس نیس اصلا

درستیش که درسته

اینی که میگی درست نیست سال ها تجربه پشتشه خودم چندین مراجعه داشتم که زن همه چیزو در اختیار شوهر قرار داده شوهر که دیده به همه چیز رسیده دوران عقد رو الکی طولانی کرده یا بعد یه مدت به اختلاف خوردن و مکافات شده خلاصه حواست باشه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
درستیش که درستهاینی که میگی درست نیست سال ها تجربه پشتشه خودم چندین مراجعه داشتم که زن همه چیزو در ا ...

من کلا راضی نیستم این هنوز سه هفتس عقدیم دیروز جلوشو نمیگرفتم همه کارا رو میکرد

چون پسش زدم و دید ناراحت شدم

رفتیم حیاط اتیش درس کرد نشست رفتم دستشو گرفتم یه قطره اشک چکید گفتم این چیع بغلم کرد گریش گرف گف ببخشید دست خودم نیس نتونستم خمودمو کنترل کنم

یلحظه فک کردم گناه کردم اصلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا راضی نیستم این هنوز سه هفتس عقدیم دیروز جلوشو نمیگرفتم همه کارا رو میکردچون پسش زدم و دید نار ...

خب این طبیعیه باید ارضاش کنی اما راه ارضا رابطه کامل نیست میشه هم تو لذت ببری هم اون. از خودتون دریغ نکنید خواستی بیا شخصی بیشتر صحبت کنیم

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.