2777
2789

اگه دوران عقد براتون نامزدی محسوب میشه رک بهشون بگید 

ما عقد برامون همون ازدواجه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بستگی به رسم و رسوم تون داره، برای ما دوران نامزدی هیچ محدودیتی نیس

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به لحاظ شرع و قانون شما زن و شوهرید 

اما فرهنگ خانواده اینجوره تا خونه جدا نگرفتین و عروسی عملیاتی نباشه 

بنظرم به قانون خانواده عمل کن تا زود عروسی بگیره 

چون دوران عقد دوران سخت و سردرگمی هستش

اره الان نامزدیم مثلاچیو رک بگم؟

رک بگو ما توی نامزدی رابطه نداریم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
پسر عممه:)))

خب 

ربطی نداره

مشاورای زیادی رو دیدم که رابطه توی عقد باشه عیبی نداره ولی رابطه کامل نباشه به هیچ وجه. 

بزار چیزی برا شوهرت و خودت مخفی مونده باشه برای بعد عروسی 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
مشاورای زیادی رو دیدم که رابطه توی عقد باشه عیبی نداره ولی رابطه کامل نباشه به هیچ وجه. بزار چیزی بر ...

تو کلاسای مشاوره هم میگف ولی من فک میکنم درس نیس اصلا 

محدودیتی نداریم ما 

یعنی موردی نیست که برامون مهم باشه چون دوره ی عقد واسه ما دوره ی آشنایی نیست 

نامزدی واسه ما دوره ی آشنایی هست 

ببین خودتون چطوری هستین طبق همون پیش برو