2777
2789
عنوان

مصرف پماد کلیندامایسین و لکه بینی

3614 بازدید | 18 پست

سلام دوستا

دیروز برای عفونت رفتم دکتر, بهم پماد کلیندامایسین و قرص مترونیدازول داد, حالا از زدیشب استفاده میکنم, پماد رو دیشب استفاده کردم, الان یه لک خیلی کم دیدم. کسی تجربه داره بدونه علت چیه? 

ضمنا از صبح خیلی روانی شدم و همش دلم جوش میزنه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

دم پریودته؟؟؟شایدم رخم داستی

نه, تازه پری تموم شده

وای خدا نکنه زخم رحم باشه. علائمش چیه. یا خدا یا خدا یا خدا

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه, تازه پاک شدم. وای خدا نکنه زخم رحم باشه. علائمش چیه. یا خدا یا خدا یا خدا

واااا اینکارت چیه...زخم که معلوم نمیشه...دکتر میفهمه...احتمالا داری که عفونت کردی...نگران نباس

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست
شایدم اپلیکاتورو خیلی بردی توش زخم کرده....فمر نمیکنم مهم باشه

خدا کنه اشتباه از نحوه استفاده باشه. آخه واقعا بلد نبودم و اولین بارم بود

واااا اینکارت چیه...زخم که معلوم نمیشه...دکتر میفهمه...احتمالا داری که عفونت کردی...نگران نباس

خیلی می ترسم از زخم رحم...یک بنده خدایی سه سال درگیرش بود😭😭

خدا کنه اشتباه از نحوه استفاده باشه. آخه واقعا بلد نبودم و اولین بارم بود

یه کم سخته اولش...ولی را میوفتی....لک بینی عادیه...تو دور مصرف ....گاهی اوقات تا تموم شدنشم ادامه داره

داروهاتون مصرف کن ایشالا خوب میشی

خدا کنه دیگه نبینم😣😑😐

من خودمم یه زخم کوچولو داشتم که بر طرف شد .مال همه مثل هم نیست که....

عه.. خب پس. خیالم راحت شد. مرسی عزیزم😚☺

خدا کنه دیگه نبینم😣😑😐

احتمالا بازم ببینی ...چون دارو مصرف میکنی میشه....ولی رفته رفته رنگش به نارنجی کمرنگ میره خوب میشه....دعا کن عفونتت بر طرف شه .لک بینی چیزی نیست که

احتمالا بازم ببینی ...چون دارو مصرف میکنی میشه....ولی رفته رفته رنگش به نارنجی کمرنگ میره خوب میشه.. ...

آره راست میگی. کمرمم درد میکنه بخاطر این عفونت عوضی