2777
2789
عنوان

زایشگاه چجوریع خیلی ترسناکه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 28 پست
دوستم می‌گفت یه اتاق بزرگه همه زنا بدون شلوار دراز کشیدیم زور می‌زنیم یهو میان معاینه میکنن دستشون ت ...

چرت گقته. موقع معاینه پرده میکشن وقتای دیگه هم لباسا بلنده پیدا نیست جایی

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

هر کی اتاق جدا داره برای زاییدن رفتار ماما بستگی به خودت داره اگه همکاری کنی مامان خوبی باشی کاریت ندارن وای دلم خواست برم یکی رو بزائونم😐😐😐😐😐جیغ و دادم هست دیگه ملت دارن میزان

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از اخلاق بد متنفرم . من ی بار ک پانیک شده بودم حس میکردم میخام بمیرم ضربان قلب بالای ۱۵۰ فشار بالا و کلی چیزای دیگه . 

رفته بودم بیمارستان پرستاری ک میخاست نوار قلب بگیره آنقدر بد اخلاق بود من استرسم بیشتر میشد ضربان قلبم می‌رفت بالاتر . در صورتی ک باید میفهمید کسی ک بهش گفتن نوار قلب بگیره لابد وضعیت خوبی نداره باید با آرامش رفتار کنه 

بالاخره کاربریمو جدا کردم 

یا خدا😂اینجوری که تو تعریف کردی والا من که دوبار زایمان طبیعی داشتم هم ترسیدم😂😂😂نگران نباش من بیمارستان دولتی زایمان کردم هر اتاق دوتا تخت داره بینشونم پرده هست به هر کی یه مامای مخصوص میدن که حواسش باشه بیمارستانی که من رفتم روش های بی دردی هم داشت که من بی دردی با گاز رو انتخاب کردم که زیاد تاثیری نداشت خب درد و جیغو که همه ی زایشگاه ها دارن بستگی به آستانه ی تحمل هر فرد داره در کل من از رسیدگیشون راضی بودم و با اینکه زایمانهای خیلی سختی داشتم ولی خاطره ی بدی برام به جا نمونده

انگار واقعا بیمارستانا خیلی باهم تفاوت دارن! تعریفات اینجارو دیدم بدنم لرزید من برای سزارین تو اتاق عمل اینقدر همه شاااد و شنگول بودن خودم که عین چی میترسیدم آروم شدم همه عین پروانه دورم میگشتن 

دوستم می‌گفت یه اتاق بزرگه همه زنا بدون شلوار دراز کشیدیم زور می‌زنیم یهو میان معاینه میکنن دستشون ت ...

وا😳اصلا همچین چیزی نیست همه لباس بلند تا دم پا تنشونه فقط وقت زایمان میبرنت اتاق زایمان که اونجا هم با دکترا تنهایی دوستت کجا زایمان کرده؟

چرت گقته. موقع معاینه پرده میکشن وقتای دیگه هم لباسا بلنده پیدا نیست جایی

تصور من یه اتاق بزرگ سفید پر از سکوت فقط صدای زور زدن میاد و همه خانوما به صورت دایره دور تا دور اتاق رو تخت دراز کشیدن چند تا ماما هم اون وسط معاینه میکنن 

گویند خدا همیشه با ماست ... ای غم نکند خدا تو باشی