برا آدمی که تا حالا بیمارستان نرفته ب غیر دو سه باری برای سرما خوردگی چجوریع ؟😑عین چی میترسم زنا اونجا داد و هوار میکشن ؟ پرستارای بداخلاق داره؟☹️ کثیفه؟ زنای اونجا همدیگه رو میبینن یا پرده ای چیزی هست
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پرستارا سگ اخلاق تو یه اتاق ۴۰ تا تخت زنها خوابیدن کنار هم رسیدگی افتضاح
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
دوستم میگفت یه اتاق بزرگه همه زنا بدون شلوار دراز کشیدیم زور میزنیم یهو میان معاینه میکنن دستشون تا آرنج میکنن تو آدم😂
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
من بیمارستان دولتی بود اما اتاق شخصی داشتم اما همراه گرفتم عالی بود اخلاق پرسنل هم عالی اما خب نمیدونم چندتا زن از عمد داد میزدم یا خیلی درد داشتن که باعث میشد من دردام بیشتر شه
دوستم میگفت یه اتاق بزرگه همه زنا بدون شلوار دراز کشیدیم زور میزنیم یهو میان معاینه میکنن دستشون ت ...
واسه من اینجوری نبود اصلا به اتاق کاملا جدا با حمام و دستشویی حتی وسایل نوزادان همونجا بود معاینه هم هربار شیفت عوض میشد بخاطر اطلاع از وضعیت صورت میگرفت
دوستم میگفت یه اتاق بزرگه همه زنا بدون شلوار دراز کشیدیم زور میزنیم یهو میان معاینه میکنن دستشون ت ...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود