2777
2789
عنوان

صبح 3/5 سانت بودم الان خون دیدم؟؟؟

455 بازدید | 25 پست

بچها صبح معاینم کردن 3/5 سانت بودن قرار شد فردا صبح بستری شم الان رفتم دستشویی دستمال کاغذیم خونی شد بخاطر معاینست یا برم بیمارستان؟؟؟؟؟

همون pari 70  هستم😊

من نفهمیدم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن خون دیدن طبیعیه بمون خونت بزار بیشتر باز بشه دهانه رحمت حداقل دردو کنار خانوادت تا یه حدی تحمل میکنی اخلاق تند پرستارارو نمیبینی بالاخره 3/5سانت باز شده معلومه که خون میاد اگ ادرارت رنگش تغییر کرد برو مرتبم تکوناشو چک کن حتما بچه تکون بخوره

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
یعنی اینکه فاصله بچه تا ب دنیا اومدن انقدره الانم خون دیده میگ مال معاینست یان

من فکر کردم اندازه دهانه رحم 3/5 باز شده.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

از اول حاملگی یک هاله ای مخاطی دهانه رحم رو برا پیشگیری از عفونت میپوشونه وقتی آخر بارداری خون میبینی یعنی اون هاله خارج شده. دردات که منظم شد یا کیسه آبت که پاره شد برو برا زایمان تکون بچه رو هم چک کن

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید