2777
2789
عنوان

توبه کردن✨

212 بازدید | 27 پست

بچه ها من یه اشتباه کردم چندین سال قبل (لطفا نپرسین چه اشتباهیی ولی تا این حد بگم که یه دعایی کردم و گرفت اما خب اشتباه بود )

ولی بعدش چندین و چندین بار به اشتباهم پی بردم و توبه کردم 🥲

اما بازم نتونستم خودمو ببخشم 💔

بنظرتون خدا صدامو شنیده 🥲

از هر گناهی توبه کنی خدا قطعا میبخشه.

فقط باید حق رو ادا کنی 

این حق یا حق ناس است یا حق الله که باید ادا بشه

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از هر گناهی توبه کنی خدا قطعا میبخشه.فقط باید حق رو ادا کنی این حق یا حق ناس است یا حق الله که باید ...

نمیدونم دعا کردم که این اتفاق بیوفته به جاش یه چیز دیگمو بگیره 😢💔الان ترس افتاده به جونم نکنه قراره اون چیزی که اون موقع برام بی اهمیت بوده بگیره چون الان از جونمم عزیزتره ...متوجه منظورم میشیین؟😢💔

آره هرکسی سعادت توبه نصیبش نمیشهالبته اگ نفرین کردی ک نفرین نمیگیره اما اگ برا طرف دعا و طلسم گرفتی ...

نه ببین راستش وقتی نوزده سالم بود یه پرنده داشتم که مریض شد 🥲بعد من از خدا خواستم اون خوب شه ولی بعدا یه چیز دیگمو بگیره به جاش ...حالا اون چیزی که گفتم قبلا واسم مهم نبود ولی الان بعد ده سال و هزاران بار پی بردن به اشتباهم فهمیدم اون چیزی که گفتم بگیره واسم خیلی عزیزه 😢💔و اون موقع شعورم نمیرسید ....پرندم خوب شد و من حس میکنم با خدا معامله کردم و قراره ازم گرفته شه 

بله عزیزم پذیرفته ستفقط گناهی که کردی باعث برهم زدن زندگی کسی شده یا مختص شخص خاصی نیست

نه ...به روح و روان خودم آسیب زدم فقط 🥲و حس میکنم با خدا یه معامله کردم تو کامنت بالا تر توضیح دادم میشه بخونیو نظرتو بهم بگی؟

نه ...به روح و روان خودم آسیب زدم فقط 🥲و حس میکنم با خدا یه معامله کردم تو کامنت بالا تر توضیح دادم ...

نه عزیرم 

الحمدلله حق الناس نیست

اون لحظه از روی دلهره و ترحم حرفی زدی

همینکه پی بردی به اشتباهت کافیه

نمیدونم دعا کردم که این اتفاق بیوفته به جاش یه چیز دیگمو بگیره 😢💔الان ترس افتاده به جونم نکنه قرار ...

تقریبا.

نترس دعا کن دوباره بگو خدا فلان فلان نشه .

ضمنا خدا دعاهای مزخرف مارو به جاش چیز بهتری میده یا بلا ازمون دفع میکنه و خبر نداریم

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

نه عزیرم الحمدلله حق الناس نیستاون لحظه از روی دلهره و ترحم حرفی زدیهمینکه پی بردی به اشتباهت کافیه

ممنونم از حرفت و دلگرمیت ❤️دقیقا همین بوده واسم دعا کن از مغز خودم نمیدونم چطور فرار کنم 😅🫂

نه ببین راستش وقتی نوزده سالم بود یه پرنده داشتم که مریض شد 🥲بعد من از خدا خواستم اون خوب شه ولی بع ...

البته دعای مزخرفی کردی 

بگو خدایا پرنده مو خوب کن تمام مثلاً گربه منو بکش یعنی چی؟؟؟؟؟؟  

حالا گذشته دیگه .صدقه بده که رفع بلا می‌کنه و دعا کن اون چیز یا شخص طوریش نشه و نمیشه انشاالله

تقریبا.نترس دعا کن دوباره بگو خدا فلان فلان نشه .ضمنا خدا دعاهای مزخرف مارو به جاش چیز بهتری میده یا ...

پونصد هزار بار دعا کردم 🥲😅من تو یه کامنت تو ضیح دادم که یه پرنده داشتم ...میشه بخونین و نظرتونو بهم بگین؟