2777
2789
عنوان

توبه کردن✨

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست
خب منم از همین میترسم دیگه ...اون موقع عقلم نمیرسید 💔

فکر کنم گفتی فلان شخصو بردی هم بردی حالا عاشقش شدی نه؟

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

فکر کنم گفتی فلان شخصو بردی هم بردی حالا عاشقش شدی نه؟

یه همچین چیزی 🥲😅نه ببین ...اون موقع از بچه ها خوشم نمیومد ولی حیوونارو همیشه دوس داشتم ...بعد وسط گریه و دعاهام یهو گفتم من اگه بچم بره ام انقد سختم نمیشه .که پرندم الان داره اینجوری جلو‌چشمم اب میشه ..خب نمیدونستم واقعاااا ...من الانم‌مجردمو بچه ام ندارم ولی همیشه استرس دارم که نکنه بچه دار شم بچم بخاطر همون موضوع بمیره 🥲چیکار کنم تو ذهنمه خب 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه همچین چیزی 🥲😅نه ببین ...اون موقع از بچه ها خوشم نمیومد ولی حیوونارو همیشه دوس داشتم ...بعد وسط ...

😁😁😁😁😁😁😁 

دیوانه ای . تو شوهر کن بچه دار شدی عقیقه اش کن دیگه کاریت نباشه. حرز امام جواد هست نمی‌دونم صدقه هست 

کلی راه هست برای دفع بلا 

صله رحم هست .

اونو بهش فکر نکن بگو خدایا یه شوهر خوب مومن گیرم بنداز و‌خودمم هدایت بشم و بچه های سالم داشته باشم و عاقبت بخیر باشم .این دعا رو هروز بکن .

شرط و معامله هم نکن سر دعا 

کم هم نگو زیاد بگو یعنی زیاد بخواه از خدا .

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

😁😁😁😁😁😁😁 دیوانه ای . تو شوهر کن بچه دار شدی عقیقه اش کن دیگه کاریت نباشه. حرز امام جواد هست نم ...

بخداااا خودمم پشیمونمممم ...انقدری که هنوز بعد ده سال تو ذهنم مونده و میگم این چی بود من گفتم 🥲من هرروز با خدا حرف میزنم هم وقتی غمگینم هم وقتی شادم ...مطمئنم صدامو میشنوه ولی خب من اشتباه کردم و اینم تاوانشه ...نع دیگه هیچوقت همچین غلطی نمیکنم 😅اگه به نیازمندا کمک کنم در حد توانم بنظرت ممکنه کارساز باشع؟؟؟

بخداااا خودمم پشیمونمممم ...انقدری که هنوز بعد ده سال تو ذهنم مونده و میگم این چی بود من گفتم 🥲من ه ...

صدقه محسوب میشه دیگه بله. 

نترس اون دعات دیگه اثر نمیکنه.

ممنونممم ❤️مرسی وقت گذاشتی

خواهشمندم

نه ...به روح و روان خودم آسیب زدم فقط 🥲و حس میکنم با خدا یه معامله کردم تو کامنت بالا تر توضیح دادم ...

خیلی شرایط سختیه میشه زنگ بزنین 096400 بپرسین به منم بگین جوابشو؟
البته که خدا بخشنده و مهربانی و رحمتش بینهایته.
ولی اینجور وقتا واقعا نمیدونم باید چی کار کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکس نوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنين عليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

خیلی شرایط سختیه میشه زنگ بزنین 096400 بپرسین به منم بگین جوابشو؟البته که خدا بخشنده و مهربانی و رحم ...

سلام زهرا خانم 

مرسی که نظرات منو میخونید. 

شما هم قطعا با توبه  گناهانتان پاک میشن 

خدا خلف وعده که نمیکنه 

پیامبر که دروغ نمیگه 

این همه حدیث داریم در مورد  توبه

سلام زهرا خانم مرسی که نظرات منو میخونید. شما هم قطعا با توبه گناهانتان پاک میشن خدا خلف وعده که نم ...

سلام منم خیلی ممنونم از شما. خودمم به این جملات نیاز دارم!

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکس نوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنين عليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

سلام منم خیلی ممنونم از شما. خودمم به این جملات نیاز دارم!

بله ما هروز به موعظه نیاز داریم 

خدا توابین را دوست دارد 

توبه گناه را محو می‌کند 

در قیامت وقتی اعمال ما را نشان می‌دهند  جاهای که گناه کردیم و توبه کردیم به جای گناه توبه می‌بینیم که بسیار زیباست

این چه شماره ایه عزیزممم ؟

مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی.