2777
2789
عنوان

بیاید ی لحظه

110 بازدید | 24 پست

مادرشوهرمینا خونشون ۳طبقس دوماهی ی بار میرم اونجا اونم با دعوت هردفعه ک میریم دخترم کوچیکه میره طبقه بالاشون یعنی دوم منم میشینم ک غذا بخورم اصلا ی بار مادرشوهرم نمیگه برم ب بچه سر بزنم ی موقع طوریش نشه بارها شده خودم رفتم بالا وسط غذا یا غذام تموم شده 

نمیدونم این زن چرا اینجوریه اصلا تو هیچیمون نیس نه تو مشکلاتمون نه تو چیزایی ک حتی آسون حل میشه نه محبتی داره نه چیزی چیکار کنم ک بفهمه نارحتم ازش بخدا ب جون بچم دیر ب دیر میریم خونشون اخلاقای بدش خیلی خیلی زیاده آدم روانی میشه عشقش فقط پول جم کردنه و وسواسی تمیزی و منافع خودشه دیگ هیچ چیزی من ازش نمیبینم

ببخشید بچه شماست اون بره مواظبش باشه، بعد دوماه پیدات میشه دنبال نوکر و کلفتی؟ یا طلب ارثتو داری؟

چقد بیشعور و نفهمی معلومه ک از معرفت و شعور صفری گمشو از تاپیکم بیرووووووووووون لنگه اونی توام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محبت محبت میاره شما تابحال از وقتی عروسش شدی چه کارهایی براش انجام دادی؟میخوام ارتباطتون رو بدونم چه جوری بوده 

البته هستن بعضیا که خودشون هیچ کاری نمیکنن اما طرف شوهر به خصوص مادر شوهر خیلی هواشونو داره و کمکشون هم میکنه اونا با با ک و ن افتادن تو عسل به ما نمیرسه 😂😂

وای بخدامنم دقیقامادرشوه م اینجوریه.جیگرموخون کرده...برگشتم میگم مامان حفاظ بزن به پله های خونه میگه پول نداریم هرکی بایدخودش مراقب بچش باشه.تازه رفته کلی طلاخریده ولی حفاظ نمیزنه..بچه من پسره تازه فضول وشلوغ یه جابند نمیشه.من یه با رحساب کردم ازروی یه چای ۴باربلندشدم انقدسردشدآخرنتونستم بخورم.اصلانگفتن توچاییتوبخورماحواسمون هست دیگه چ برسه به غذا......

محبت محبت میاره شما تابحال از وقتی عروسش شدی چه کارهایی براش انجام دادی؟میخوام ارتباطتون رو بدونم چه ...

اخه این چیز خاصی نیس ک ماهی ذوماهی ی بار میرم اونجا میبینه دارم شام میخورم بچم هیچ ارزشی براش نداره ک نمیره 

اخه این چیز خاصی نیس ک ماهی ذوماهی ی بار میرم اونجا میبینه دارم شام میخورم بچم هیچ ارزشی براش نداره ...

میدونم اما بعضیا تا بهشون محبت نکنی هیچی نثارت نمیکنن دیدم که میگم الان اگه یه غریبه باهاش صحبت کنه درد دلش باز شه میگه یه عروس دارم مثلا عروسه چند ماه به چند ماه میاد مثل یه مهمون میخوره و میره ،ببین عزیزم بعضیا متوقع هستن 

میدونم اما بعضیا تا بهشون محبت نکنی هیچی نثارت نمیکنن دیدم که میگم الان اگه یه غریبه باهاش صحبت کنه ...

نه این دوس نداره برم خودش دوس نداره ب جان بچم امتحان کردم 

ببخشید بچه شماست اون بره مواظبش باشه، بعد دوماه پیدات میشه دنبال نوکر و کلفتی؟ یا طلب ارثتو داری؟

سلام عزیزم هیچکی ازکسی طلبی نداره خدابه همه میده دیریازوپد.ولی بعضی ازآدمایاخونواده های همسرانقدبرخورداشون سرده که آدمومجبورمیکنن دیربه دیربری سمتشون شایددلشون تنگ بشه چیه تغییری بدن توی رفتاراشون ولی فایده نداره.....بالاخره می‌تونه واسه دلخوشی عروسش یه بارم اون بره یه سرکوچیک بزنه.بخدامن خودم به شخصه اگرهرکدوم ازخونوادم شوهرم یه قدم خیر برام بردارن من ۵قدم براشون برمیدارم.....همین جورچیزای کوچیک احترام و محبت ودلگرمی و نزدیک شدن روابطو بوجودمیاره