2777
2789
عنوان

بیاید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 24 پست
سلام عزیزم هیچکی ازکسی طلبی نداره خدابه همه میده دیریازوپد.ولی بعضی ازآدمایاخونواده های همسرانقدبرخو ...

ببین اخه بدبختیش میدونی چیه اصلا دوس نداره ما بریم چون رو وسیله هاش حساسه و رو تمیزی وسواسه 

امتحان کردم زودتر رفتم دوس نداره استقبال نمیکنه 

بعدم من ک نرفتم بچمو بندازم سرش یکی دو ساعت خودم برم جایی تمام مشکلاتم با خانوادمه اونوقت این خانم اینجوری حرف زد دلمو سوزوند الهی خدا جوابشو بده

ببین اخه بدبختیش میدونی چیه اصلا دوس نداره ما بریم چون رو وسیله هاش حساسه و رو تمیزی وسواسه امتحان ک ...

عیب نداره چون توی شرایطش قرارگرفته بفهمه چقدسخته.من کاملادرکت میکنم.منم زودرفتم اندازه ۱۰دقه نشسته پیشم رفته خوابیده منم تک وتنهابابچه.منم همه مشکلاتم باخونوادمه.بعدم که من و همسرم میگیم خونوادم بهم قرض دادن خونوادم بچه رونگهداشتن رفتیم ختم و.... میگه دروغ میگین یعنی ماتحتم میسوزه اصلابه چشمشون نمیاد.....یایادنمیگیرن یکم بخودشونم بیان...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عیب نداره چون توی شرایطش قرارگرفته بفهمه چقدسخته.من کاملادرکت میکنم.منم زودرفتم اندازه ۱۰دقه نشسته پ ...

توام بگو اره حق داری باور نکنی چون ذاتتون کثیفه اونی ک خودشو ب خواب میزنه نمیشه بیدار کرد 

چرا میدونه همرو ولی همیشه فقط گوش میده کار خاصی نمیکنه

یه پیشنهاد دارم حالا یه مدت شما بهش محبت کن ببین تو رفتارهاش تجدید نظر میکنه یا نه اگر کرد که هیچی اگر نکرد دیگه محبت نکن و بهش بگو ازش محبتی نمیبینی بزار بدونه چرا میکشی کنار