2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 32 پست
عزیزم من دوروزه عقب افتادم رابطه محافظت نشده دارم می‌دونی چیکار کنم پریود بشم 😞😞

کاری از دستت برنمیاد منتظر باش هر چیه خیره 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری از دستت برنمیاد منتظر باش هر چیه خیره

😞😞خواستم زعفرون دم‌کرده بخورم همسرم گفت هرچی بشه وای به بحالت....

دیگه ترسیدم حقیقتش ...

مرسی ازت عزیزم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

😞😞خواستم زعفرون دم‌کرده بخورم همسرم گفت هرچی بشه وای به بحالت....دیگه ترسیدم حقیقتش ...مرسی ازت عز ...

اگه بخواد بارداری باشی با زعفرون و اینا چیزی نمیشه 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
اگه بخواد بارداری باشی با زعفرون و اینا چیزی نمیشه

چی بگم ....

توکل برخدا 😞

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چی بگم ....توکل برخدا 😞

تو دوره ای تخمک گذاری بود رابطه؟یا بعدش؟

اگه بعد تخمک گذاری باشه احتمالش خیلی کمه

مرسی ممنونخداکنه خط تبخیر نباشه

ببین عزیزم ۳ ساله اینجا عضوم تا حالا با هر کی حرف زدم در مورد بی بی چک همش درست در اومده من تا مطمئن نباشم نمیگم به خیلی ها گفتم بعدش اومدن بهم گفتن تو چقدر به ما دلگرمی دادی ممنون از این حرفا حالا همه میگن چقدر مهربونی 😂 فکرو خیالو بذار کنار اون بچه اونجا هست الان با نگرانی تو نه اون میاد اگرم باشه جایی فرار نمیکنه پس نگران نباش اون چیزی که بخواد اتفاق بیوفته میوفته بسپر به خدا من به همه میگم برام دعا کنن شما هم منو اون لحظه که جواب مثبت بتا رو گرفتی تو اوج خوشحالیت از ته دل دعا کن منو فراموش نکنی ها

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو دوره ای تخمک گذاری بود رابطه؟یا بعدش؟اگه بعد تخمک گذاری باشه احتمالش خیلی کمه

دوره تخمک گذاری از ۱۲ تا ۱۸ هست ؟!

متاسفانه امروز بعد ۷ روز تاخیر پری شدم😭😭😭

ناراحتی نکن توکل کن به خدا میدونم سخته ولی با خودت کنار بیا این لحظاتو من ۴ ساله دارم میکشم پس بدون درکت میکنم برو بشین یه صفحه قرآن یا زیارت عاشورا بخون ببین چطور قلبت آروم میشه انشاللهخدا به وقتش به هممون نی نی و ثمره تلاش ها انتظار ها و دکتر نشستن ها دارو امپول تومطب منتظر نشستن هارو با دادن یه دختر پسر خوشگل تپل مپل و سالم میده😉

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ناراحتی نکن توکل کن به خدا میدونم سخته ولی با خودت کنار بیا این لحظاتو من ۴ ساله دارم میکشم پس بدون ...

ان شاالله قطعا لطف خدا بی کرانه.

چون هاله دیدم ک تا حالا هم سابقه تاخیر نداشتم خیلی اذیت شدم 

ان شاالله قطعا لطف خدا بی کرانه.چون هاله دیدم ک تا حالا هم سابقه تاخیر نداشتم خیلی اذیت شدم

آره منم تعجب کردم عزیزم البته اینم بگم من که ای یو ای کردم تو همین نی نی سایت از همون روز با یکی آشنا شدم حتی دو روز قبل ترش و باهم در ارتباط بودیم بعد ایشون بی بی زدن مثل مال شما البته یخورده رنگش واضح تر بود فقط یه خورده رفتن بتا دادن شد ۹ که مشکوک بود بعد بازم تکرار کرد شد ۷۴۰ اینا ولی ساک تشکیل نشد و پریود شدن احتملا که نه صد در صد مال شماهم همین بوده اگر ازمایش میدادین بتا بالا میرفت ولی خب تشکیل نشده پریود شدین احتملا نتونسته لانه گزینی انجام بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40