2777
2789
عنوان

بی بی چک

282 بازدید | 32 پست

سلام دیروز موعدم بود امروز تست زدم 

یکی ک کاملا منفی شد 

دو تا هاله خیلی کم داره

هاله اش هم ۱۰ دقه بعد بهتر معلوم شد.

یعنی ممکنه باردار باشم زود زده باشم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد در صد بارداری شک نکن منی که ۴ ساله استاد بی بی چکم میدونم میگه واسه منم دعا کن

عزیزم من دوروزه عقب افتادم رابطه محافظت نشده دارم می‌دونی چیکار کنم پریود بشم 😞😞

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عزیزم من دوروزه عقب افتادم رابطه محافظت نشده دارم می‌دونی چیکار کنم پریود بشم 😞😞

عزیزم من تو کل ۴ سال زندگیم یک بارم محافظت نکردم همش خواستم باردار بشم که نشد انشالله باردار نمیشی ولی بازم یه پرسو جو بکن که اگه کاری از دستت بر میاد انجام بدی انشالله هر جی مصلحته خداییه

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من تو کل ۴ سال زندگیم یک بارم محافظت نکردم همش خواستم باردار بشم که نشد انشالله باردار نمیشی و ...

مرسی عزیزدلم ♥️ 

انشاالله خدا خودش کمکم کنه 💚

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

واقعا؟ یعنی هاله میبینی شما هم؟ان شاالله هر چی میخای خدا بهت بزودی بده

بله عزیزم معلومه مبارکت باشه انشالله با دل خوش و لب خندون این ۹ ماهو بگذرونی

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دو تا خط کمرنگ بود خیلی گفتم شاید تستش اشتباه باشه برا همین دومی هم زدم.اونم دست خودم یه هاله کمرنگ ...

وااا نگرانی ندارد بزار ی ده روز بگذره آزمایش بتا بده انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه به بچه سالم وصالح

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم