2789
عنوان

بی بی چک

283 بازدید | 32 پست

سلام دیروز موعدم بود امروز تست زدم 

یکی ک کاملا منفی شد 

دو تا هاله خیلی کم داره

هاله اش هم ۱۰ دقه بعد بهتر معلوم شد.

یعنی ممکنه باردار باشم زود زده باشم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

صد در صد بارداری شک نکن منی که ۴ ساله استاد بی بی چکم میدونم میگه واسه منم دعا کن

عزیزم من دوروزه عقب افتادم رابطه محافظت نشده دارم می‌دونی چیکار کنم پریود بشم 😞😞

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عزیزم من دوروزه عقب افتادم رابطه محافظت نشده دارم می‌دونی چیکار کنم پریود بشم 😞😞

عزیزم من تو کل ۴ سال زندگیم یک بارم محافظت نکردم همش خواستم باردار بشم که نشد انشالله باردار نمیشی ولی بازم یه پرسو جو بکن که اگه کاری از دستت بر میاد انجام بدی انشالله هر جی مصلحته خداییه

عزیزم من تو کل ۴ سال زندگیم یک بارم محافظت نکردم همش خواستم باردار بشم که نشد انشالله باردار نمیشی و ...

مرسی عزیزدلم ♥️ 

انشاالله خدا خودش کمکم کنه 💚

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

صد در صد بارداری شک نکن منی که ۴ ساله استاد بی بی چکم میدونم میگه واسه منم دعا کن

ایشالا به زودی نی نی دار میشی عزیزم

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم

دو تا خط کمرنگ بود خیلی گفتم شاید تستش اشتباه باشه برا همین دومی هم زدم.اونم دست خودم یه هاله کمرنگ ...

وااا نگرانی ندارد بزار ی ده روز بگذره آزمایش بتا بده انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه به بچه سالم وصالح

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم