بچه ها من دوست این اکانت هسم اکانتشو در اختیار من قرار داد.بچه ها من بابام شیشه اییه ۲۵ ساله که داریم باهاش زندگی میکنیم و هر روزمون دعواست زندگیم نابود شده پنیک گرفتم استرس شدید دارم دو سه ساله باهاش جنگو دعوا میکنم از رونمیره تهدید میکنه مارو میخام بدمش ببرنش کمپ برادر و مادرم نمیزارن گیر اقتادم لطفا کمکم کنید ک چیکار کنم خیلی بدبختم هر روز فحشم میده ی روط خماره ی روز چت داداشم و مامانم اجازه نمیدن ببریم کمپ لطفا راه بدید بهم نمیتونم لطفا جواب بدید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم من واقعا نمیدونم چجوری راهنمایی کنم ولی خب میتونی از مشاوره های رایگان استفاده کنی یکی همین شماره ۱۴۸۰عه زنگ میزنی محرمانه هم هست نه ازت اسم میخوان نه چیزی سنتو میگی و وضعیتو راهنماییت میکنن شاید بدرد خورد
اولا اینکه چرا مامان و برادرت نمیزارن بره کمپ بعدشم اگه بخوام راه حلی بدم اگه اتاق داری تو اون اتاقت زندگی کن سعی کن دور باشی از بابات که رفتاراشو نبینی نمیدونم چندسالته ولی من جای تو بودم تلاش میکردم مستقل شم جداشم بابات که به فکر شما نبوده خودت به فکر خودت باش
نمیدونم سر ابروشون من نمیتونم با ی معتاد زندگی کنم اینا بازور حبسم کردن نجاتم بدید والا نجاتم بدید یا خوون خودمو بکشم یا خودم بزنگم من دیک توان مقابله ندارم جونم رفته خونمون کمپ هر روز خماری میکشه غر میزنه فحش میده حمله میکنه نفس یکشی دعوا میشه