2777
2789
عنوان

میشه بیاین

110 بازدید | 23 پست

من چندسال داشتم ازخیابون ردمیشدم دیدم جنازه میارن ازاونموقع ترسیدم پریروزم جنازه مادربزرگ همسرمواوردن حالم بدشدازاون روزمریض شدم😢😢چیکارکنم نترسم جنازه ک جدیدامیبینم حالم خیلی بدمیشه فشارم میفته دستوپاهام میلرزه حالت تهوع میگیرم😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که خوبی من میبینم فشارم نمیفته یهو کامل غش میکنم 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

جنازه نبین بهترین کاره من صد بارم ببینم بازم غش میکنم

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
شما که خوبی من میبینم فشارم نمیفته یهو کامل غش میکنم 

یاخدا 😖😖😖من ترسیدم چون قبلااینجورنبودم یبارازجایی میومدم حالم زیادخوب نبودجنازه دیدم دارن میبرن ازجلودرمون ازاون موقع وحشت کردم

اولااینجورنبودم یهواینجورشدم

پس کارت راحتتره نسبت به اوناییکه از اول میترسیدن 

از نظر روانشناسی باید واست عادیشه تا ترست بریزه 

قبلش برو کتاب روانشناسی درباره ترس و... بخون 

شوخیه مگه ❤ و بزنی به 🌊
پس کارت راحتتره نسبت به اوناییکه از اول میترسیدن  از نظر روانشناسی باید واست عادیشه تا ترست بر ...

کتاب درموردمرگواینازیادخوندم اماازوقتی ترسیدم اینجورشده😢😢انقدرحالم بدمیشه ک سرپانمیتونم بمونم

یاخدا 😖😖😖من ترسیدم چون قبلااینجورنبودم یبارازجایی میومدم حالم زیادخوب نبودجنازه دیدم دارن میبرن ا ...

نترس عزیز دلم هرکسی یجوریه من مامانم میرفت غسال خونه نمیترسید من از صد کیلومتریم جنازه رد کنن پس میفتم من از مرگ نمیترسم ولی از بی جون بودن اون شخص و سیاه شدنش و کلا ایناش میترسم تا میگن جنازه این میاد جلو چشم یه گوشت لخت بی جون که بو میگیره واسه همین میترسم حالا همه افراد بعد مرگ ایمجوری نیستنا من تصورم بده ولی کاریش نمیه کرد دوری کن از قبرستون و مراسم تشیع جنازه حالت خوب میشه هر موقع هم ترسیدی ایت الکرسی بخون خوبه

کتاب درموردمرگواینازیادخوندم اماازوقتی ترسیدم اینجورشده😢😢انقدرحالم بدمیشه ک سرپانمیتونم بمونم

پس اینجوری که میگی فک کنم فوبیا داری عزیزم باید بری پیش روانشناس  برات مسئله رو باز کنه

من خودم فوبیا گربه دارم ینی ببینم واقعا دلم ممیخواد بمیرم

ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط   اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه  
😢😢😢نمیشه ک 

اگه برای مراسم تدفین رفتی خودتو بزن به غش و ضعف برو تو ماشین بگو تحمل ندارم یا دور وایسا کلا سمتش نرو من پارستل انقدر بد ترسیدم اولش که کفن بود اوکی بودم تا صورتو باز کردن غش کردم داشتم میفتادم رو جنازه