بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نترس عزیز دلم هرکسی یجوریه من مامانم میرفت غسال خونه نمیترسید من از صد کیلومتریم جنازه رد کنن پس میفتم من از مرگ نمیترسم ولی از بی جون بودن اون شخص و سیاه شدنش و کلا ایناش میترسم تا میگن جنازه این میاد جلو چشم یه گوشت لخت بی جون که بو میگیره واسه همین میترسم حالا همه افراد بعد مرگ ایمجوری نیستنا من تصورم بده ولی کاریش نمیه کرد دوری کن از قبرستون و مراسم تشیع جنازه حالت خوب میشه هر موقع هم ترسیدی ایت الکرسی بخون خوبه
گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️
اگه برای مراسم تدفین رفتی خودتو بزن به غش و ضعف برو تو ماشین بگو تحمل ندارم یا دور وایسا کلا سمتش نرو من پارستل انقدر بد ترسیدم اولش که کفن بود اوکی بودم تا صورتو باز کردن غش کردم داشتم میفتادم رو جنازه
گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️