mahsa22 مدیر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6231 عنوان میشه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 23 پست من چندسال داشتم ازخیابون ردمیشدم دیدم جنازه میارن ازاونموقع ترسیدم پریروزم جنازه مادربزرگ همسرمواوردن حالم بدشدازاون روزمریض شدم😢😢چیکارکنم نترسم جنازه ک جدیدامیبینم حالم خیلی بدمیشه فشارم میفته دستوپاهام میلرزه حالت تهوع میگیرم😢😢 1396/08/11 | 10:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa22 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6231 پس اینجوری که میگی فک کنم فوبیا داری عزیزم باید بری پیش روانشناس برات مسئله رو باز کنه من خود ... 😔😔اصلاقبلااینجورنبودم ن درموردجنازه ن درموردچیزای دیگه ازگربه هم میترسم قبلابغلش میکردم امااازوقتی پریدن روم زخمیم کردن بکل وحشت دارم کلاازهمه چی 😢😢😢
mahsa22 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6231 نترس عزیز دلم هرکسی یجوریه من مامانم میرفت غسال خونه نمیترسید من از صد کیلومتریم جنازه رد کنن پس میف ... مرسی گلم
mooooooohi عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 5320 😔😔اصلاقبلااینجورنبودم ن درموردجنازه ن درموردچیزای دیگه ازگربه هم میترسم قبلابغلش میکردم امااازوقتی ... من واقعا اگه عکس گربه هم ببینم حالم بد میشه تو تایپیک عکس بازی میزارن بچه ها واقعا میترسمکاریش نمیشه کرد باید کنار اومد حالا جنازه همه جا نیست ولی گربه همه جا هست ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه
mahsa22 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6231 اگه برای مراسم تدفین رفتی خودتو بزن به غش و ضعف برو تو ماشین بگو تحمل ندارم یا دور وایسا کلا سمتش نر ... پریروزرفته بودم تاجنازه رواوردن بشورن حالم بددشد😢😢😢اگ جاپیدانمیشدنمینشستم بخداهمونجامیفتادم زمین بزورخودم محکم نشون میدادم ک خوبم دعادعامیکردم یکی بلندسه ازجاش من بشینم😣😣😣
mahsa22 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6231 من واقعا اگه عکس گربه هم ببینم حالم بد میشه تو تایپیک عکس بازی میزارن بچه ها واقعا میترسم کاریش نمی ... چرادنبال درمان نمیری شما من دراین حدنیستم اماترسیدم بدترسیدم شبابای صداباجیغ ازخاب بلندمیشم بدوبدوبغل بابامامانم😄😄
mooooooohi عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 5320 چرادنبال درمان نمیری شما من دراین حدنیستم اماترسیدم بدترسیدم شبابای صداباجیغ ازخاب بلندمیشم بدوبدوبغ ... رفتم پیش روانشناس عزیزم گفت ریشه در بچگی داره راستم میگه من در سر حد مرگ از مخمل میترسیدمولی الان باهاش کنار اومدم تا حدودی ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه
mahsa22 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6231 رفتم پیش روانشناس عزیزم گفت ریشه در بچگی داره راستم میگه من در سر حد مرگ از مخمل میترسیدم ولی ... انشالله ک بکل ترست میریزه وخوب میشی
mooooooohi عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 5320 انشالله ک بکل ترست میریزه وخوب میشی مرسی عزیزم فدات توهم ایشالله زود تر خوب شی طفلک شوهر آینده ی من زنش از گربه میترسه ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه
mahsa22 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6231 مرسی عزیزم فدات توهم ایشالله زود تر خوب شی طفلک شوهر آینده ی من زنش از گربه میترسه ... 😂😂😂😂😂