2777
2789
عنوان

میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 23 پست
پس اینجوری که میگی فک کنم فوبیا داری عزیزم باید بری پیش روانشناس  برات مسئله رو باز کنه من خود ...

😔😔اصلاقبلااینجورنبودم ن درموردجنازه ن درموردچیزای دیگه ازگربه هم میترسم قبلابغلش میکردم امااازوقتی پریدن روم زخمیم کردن بکل وحشت دارم کلاازهمه چی 😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔اصلاقبلااینجورنبودم ن درموردجنازه ن درموردچیزای دیگه ازگربه هم میترسم قبلابغلش میکردم امااازوقتی ...

من واقعا اگه عکس گربه هم ببینم حالم بد میشه تو تایپیک عکس بازی میزارن بچه ها واقعا میترسم

کاریش نمیشه کرد باید کنار اومد 

حالا جنازه همه جا نیست ولی گربه همه جا هست 

ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط   اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه  
اگه برای مراسم تدفین رفتی خودتو بزن به غش و ضعف برو تو ماشین بگو تحمل ندارم یا دور وایسا کلا سمتش نر ...

پریروزرفته بودم تاجنازه رواوردن بشورن حالم بددشد😢😢😢اگ جاپیدانمیشدنمینشستم بخداهمونجامیفتادم زمین بزورخودم محکم نشون میدادم ک خوبم دعادعامیکردم یکی بلندسه ازجاش من بشینم😣😣😣

من واقعا اگه عکس گربه هم ببینم حالم بد میشه تو تایپیک عکس بازی میزارن بچه ها واقعا میترسم کاریش نمی ...

چرادنبال درمان نمیری شما من دراین حدنیستم اماترسیدم بدترسیدم شبابای صداباجیغ ازخاب بلندمیشم بدوبدوبغل بابامامانم😄😄

چرادنبال درمان نمیری شما من دراین حدنیستم اماترسیدم بدترسیدم شبابای صداباجیغ ازخاب بلندمیشم بدوبدوبغ ...

رفتم پیش روانشناس عزیزم گفت ریشه در بچگی داره راستم میگه من در سر حد مرگ از مخمل  میترسیدم

ولی الان باهاش کنار اومدم تا حدودی

ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط   اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه  
انشالله ک بکل ترست میریزه وخوب میشی

مرسی عزیزم فدات توهم ایشالله زود تر خوب شی 

طفلک شوهر آینده ی من زنش از گربه میترسه