2777
2789
عنوان

چطوری بمیرم❓️

144 بازدید | 14 پست

نصیحت و اینجور چیزا نمیخوام 

فقط راه حل بگید لطفاا 

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیا منو بکش

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

سال ۱۴۰۰ بشدت دنبال راهی بودم بمی م افسردگی فوق شدید داشتم چه روزهای سیاهی بود ۱۴۰۱ هم فجیع بود تا ۱۴۰۲ بهتر شدم که مادرم فوت شد😓 و بعدش حامله شدم دیگه قول دادم خودم به خودم کمک کنم به مرگ فکر نکنم از افسردگی کم کم اومدم بیرون الان ۳۰ درصد افسرده ام ۷۰ درصد بهتر شدم توام به خودت کمک کن 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

عزیزم حستو درک میکنم

ولی اینجا خیلیا نارحتی بقیه واسشون مهم نیست و بیشتر بهت حرف میزنن

منم یه مدت دنبال خودکشی بودم

همین چندماه پیش

خیلیم جدی تو سایتا پیگیرش بودم

الان بیشتر دست به دعا و ذکر و نذرم

بی شعور راه حل خودکشی به کسی پیشنهاد نده

بیشعور قیافه نحسته عوضی 

هر الاغ نفهمی مث توهم میدونه با زدن رگ دست میشه مرد 

گمشو فاکی

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

بیشعور قیافه نحسته عوضی هر الاغ نفهمی مث توهم میدونه با زدن رگ دست میشه مرد گمشو فاکی

نمیدونم دختری یا پسر ولی هر خری هستی 

به جای اینکه به طرف بگی مشکلت چیه چته 

میگی رگ دستتو بزن 

حالا اینجا جاش نیست وگرنه یه چیزی بهت میگفتم که ...

نمیدونم دختری یا پسر ولی هر خری هستی به جای اینکه به طرف بگی مشکلت چیه چته میگی رگ دستتو بزن حالا ای ...

خر باباته 

گوه خوریش به تو نیومده هر کار بخوام میکنم تو هم لازم نیس شر بگی 

زارت😂

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

خر باباته گوه خوریش به تو نیومده هر کار بخوام میکنم تو هم لازم نیس شر بگی زارت😂

زارت تو دهن پدرت 

زبون باز کردی 

تا دیروز مثل موش بودی بچه کوچه ای 

با اون قیافه داغونت انگار از دماغ فیل افتادی

زارت تو دهن پدرت زبون باز کردی تا دیروز مثل موش بودی بچه کوچه ای با اون قیافه داغونت انگار از دماغ ف ...

برو باو زارتو 😂

حالا یه وقت نرینی به خودت انقدر زور میزنی🤣🤣