kili مدیر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 عنوان دلم گرفته😔 | مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 55 پست یچیزی بگید اروم شم 🙏🥀 اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ... 1403/07/20 | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صبوران۲ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 3184 فردا سرکوفتش میاد سرم اجی 🥀 عجب، عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت. لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 گریه کن خودتو خالی کن رفیق گریه نشونه ضعیف بودن نیست نگران نباش ماهم از خیلیا نامردی دیدیم و براشون ... زیاد گریه میکنم اما مامانم مریضه نمیشه اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
2469 عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 1418 زیاد گریه میکنم اما مامانم مریضه نمیشه مامانت بهت بدی کرد؟ یا بخاطر اینکه مامانت ناراحت نشه
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 عجب، بدتر از اینها سرخودشون میادا ولی من دلم نمیاد مثل خودشون باشم اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 مامانت بهت بدی کرد؟ یا بخاطر اینکه مامانت ناراحت نشه نه اون کاری نکرده 🥺 اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
صبوران۲ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 3184 بدتر از اینها سرخودشون میادا ولی من دلم نمیاد مثل خودشون باشم چه مشکلی پیش میاد ،متوجه نمیشم عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت. لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 چه مشکلی پیش میاد ،متوجه نمیشم ولش کن اجی اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 منم دلم گرفته کلا جمعه خونه تنها باشی نمیشه دلت نگیره☹️ دلتنگی من از غم جمعه خیلی فراتره اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 منم دلم شدید گرفته بی پولیهیچ کس دوستم ندارع همه یکیو دارن من نهناراحتم خواستگار ندارمکسی جدیم نمیگ ... همش سر سیاسته اجی ، ما بلدنیستیم اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 وای امروز چرا اینجوریه من بیخود و بیجهت غم عالم رو دلمه 🥀🥀 اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 منم حالم خوب نیس دارم به سوی پل میروم اگه حتی یه نفرو ببینم که بهم لبخند میزنه اون رو هم میگیرم از پ ... 😂😂♥️ اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
moooalemmmm عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2306 همش سر سیاسته اجی ، ما بلدنیستیم آره هی نمیخوام حرف بزنم ولی سریع توضیح میدم چون سادم بعد فکر میکنم همه هم مثل خودمن ضربه دیدم ازشهیچ پسری هم ازمن خوشش نمیاددلم گرفته حوصله مامان بابامو ندارم فامیل هیچ کسو