kili مدیر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 عنوان دلم گرفته😔 | مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 55 پست یچیزی بگید اروم شم 🙏🥀 اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ... 1403/07/20 | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 با اینا دلتو خوش نکن غم سنگینتو بخور قشنگ بود اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 گاهی پیش میاد ، ی چای نبات میل کن وتلویزیون یا کاری خودته مشغول کن از صبح مشغولم 🥀 اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 دوست دارم به هیچی فکرنکنم برای جلو رفتن فکرنکنم برای پیشرفت این دنیامو اون دنیام فکرنکنم خسته شدم از ... همین فکر کردن دیونه مون کرده 🥺 چرا آدما انقدر بد شدن؟ چرا خدا جواب نمیده؟ اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
صبوران۲ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 3184 از صبح مشغولم 🥀 استراحتی به خودت بده،دوستی رفیقی گفتگو کن عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت. لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت
golyaaasam عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 10354 منم دلم گرفته ، فک نکن تنهایی ، همه دلا پره ، حالا هر کی از یه چیز بالاخره میگذره... دقیقا گل گفتی فرشته کوچولو💫🧚♀️
84unlucky عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 1541 منم دلم گرفته نامرد اطرافم زیاده ولی خب چاره ای هم نیست باید خودم مراقب خودم باشم
خدای_مهربون_من عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 1516 قشنگ بود خواهش .شوخی کردم غصه نخور پیرمیشی کسی نمیخوادت
هزاروصدمین_کاربری عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 4770 منم حالم خوب نیس دارم به سوی پل میروم اگه حتی یه نفرو ببینم که بهم لبخند میزنه اون رو هم میگیرم از پل میندازمش پایین متاسفانه فاقد اهمیت هس توهین هاتون میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 بخدا صبح میشه این شبها.غم میره شادی میادو اینکه یک خدایی داریم خیلی هواسش بهمون هست الان خدا داره خو ... ای کاش زودتر درست کنه ♥️ اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 بیا بعلم 🥺♥️ اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
آذرنوووووووش عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 8510 وای امروز چرا اینجوریه من بیخود و بیجهت غم عالم رو دلمه واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
moooalemmmm عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2304 منم دلم شدید گرفته بی پولیهیچ کس دوستم ندارع همه یکیو دارن من نهناراحتم خواستگار ندارمکسی جدیم نمیگیره تو محیط کار همه جابه چشم نمیام سیاست ندارم خیلی بده
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 استراحتی به خودت بده،دوستی رفیقی گفتگو کن فردا سرکوفتش میاد سرم اجی 🥀 اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
2469 عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 1418 گریه کن خودتو خالی کن رفیق گریه نشونه ضعیف بودن نیست نگران نباش ماهم از خیلیا نامردی دیدیم و براشون جبران کردیم تو هم همینکارو بکن
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 خواهش .شوخی کردم غصه نخور پیرمیشی کسی نمیخوادت خخخخ اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...