kili مدیر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 عنوان دلم گرفته😔 | مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 55 پست یچیزی بگید اروم شم 🙏🥀 اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ... 1403/07/20 | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروسآذرماهی عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 320 آره هی نمیخوام حرف بزنم ولی سریع توضیح میدم چون سادم بعد فکر میکنم همه هم مثل خودمن ضربه دیدم ازشهی ... چند سالته؟
عروسآذرماهی عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 320 چند سالته؟ کتاب با مضمون مرتبط بگیر مطالعه کنسعی کن بیشتر اوقات سکوت کنی تا صحبت کنی
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 آره هی نمیخوام حرف بزنم ولی سریع توضیح میدم چون سادم بعد فکر میکنم همه هم مثل خودمن ضربه دیدم ازشهی ... 🥺🥺 اگه خوششم بیاد نامرده اجی اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 الهی 😢 کاش کاری از دستم برات بر میومد عزیزم 🥺♥️ اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
مینو_98 عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 17999 ای کاش زودتر درست کنه ♥️ هر چیزی زمان خودش را داره گل دختر. صبر کن زمانش برسه اونوقت میشه رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 همه دیدیم ولی زندگی ادامه داره اره اما به سختی🥀 اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 هر چیزی زمان خودش را داره گل دختر. صبر کن زمانش برسه اونوقت میشه چی قراره به زمانش برسه؟ اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...
kili مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 1212 رلت ولت کرده رفته سراغ یکی دیکه ن بابا رل چیه اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...