2777
2789
عنوان

دارو برای بی حسی جای عمل سزارین

180 بازدید | 13 پست

سلام ۲۰روزه سزارین شدم جای بخیه هام و اطرافش بی حسه اگه خوب نشه دارویی چیزی هست که استفاده کنم ممنون میشم از تجربیاتتون برام بگید

بهتر میشه ب مرور زمان ولی یه مقدار بیحسی برای همیشه باهامون میمونه. چون عصب های اون نواحی اسیب دیدن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی دارو نداره که استفاده کنیم؟

اگ منظورت فقط برای بیحس بودن پوستته نه والا دارویی وجود نداره چون اصن نیاز نداره اعصاب ب مرور زمان ترمیم میشن. البته تا یه حدی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خانمی من چون پسرم از هر دو طرف تک نوه بود خیلی تنها بود تصمیم گرفتیم تک فرزند نمونه اختلاف سنیشون زی ...

اها،من از دوتا بچه داشتن میترسم البته هورمونام به هم ریخته قبل زایمان شوق داشتم الان پشیمون