2777
2789
عنوان

چی قبول شدین 😍❓

3181 بازدید | 83 پست

هرکس دوست داره بگه چه رشته و چه شهری قبول شدید؟

من خودم فعلاً روانشناسی پیام نور کرج شهرمون 

خوبه بنظر شما ؟؟

آزاد هم احتمالاً همین رشته یا مشاوره باشه شهرمون

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک اخرم عکس گذاشتم 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.        

من مترجمی زبان غیرانتفاعی شهرمون قبول شدم

دانشگاه مفید...کسی هست باهم قبول شده باشیم؟

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

پرستاری ارتش😇

افریییییین😃👏

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

پیام نور مهندسی کامپیوتر خیلی ناراحتم

رشتش که عالیههههه 

برای چی ناراحت شدی آخه 🥺

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

مشاوره

رشته مورد علاقه من😍😍😍 

امیدوارم منم دانشگاه آزاد مشاوره آورده باشم 🥺

به خدا دانشگاهش مهم نیست مهم اینه بعدا بتونیم وارد بازارکار بشیم و تو دانشگاه درسمون خوب باشه 

روانشناسی بازار خیلی خوبی داره فقط باید بتونی بینشون حرفی برای گفتن داشته باشی